(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon Finance Business Partner
Sinebrychoff

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Nykyisen henkilön siirtyessä uusiin tehtäviin yrityksen sisällä haemme nyt Sinebrychoffille Keravalle

Tuotannon Finance Business Partneria

Vastaat tuotannon kustannusten analysoinnista, ennustamisesta ja budjetoinnista. Seuraat aktiivisesti tunnuslukuja tavoitteenasi koko tuotannon optimointi ja tehokkuus. Olet kiinnostunut tuotannon merkittävästä roolista koko Sinebrychoffin Supply Chain-ketjussa. Raportoit sekä Carlsbergin tuotantoyhtiön talousjohdolle että Sinebrychoffin tuotantojohtajalle. Olet myös läheisessä yhteistyössä Sinebrychoffin talousjohtajan kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa. Olet analyyttinen, oma-aloitteinen, hallitset kokonaisuuksia, mutta jaksat myös selvittää tarvittavat yksityiskohdat. Sinulla on myös halu etsiä keinoja ja ratkaisuja tuotantotoiminnan kehittämiseen ja osallistua niiden toteuttamiseen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat myös kertoa talousasiat linjaorganisaatiolle helposti ymmärrettävällä tavalla. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän kansainvälisessä toimintaympäristössä ja sen tarjoamat mahdollisuudet kehittää itseäsi. Työskentely-ympäristömme on rento ja mutkaton. Ison talon henkilökuntaedut ovat kilpailukykyiset.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera viimeistään 10.8.2018 osoitteessa www.arespartners.fi.