(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimiestehtävä, Lohja
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Enics Finland Oy etsii elektroniikkatuotantonsa vahvistukseksi Production Line Leaderia.

Tässä toimihenkilötehtävässä raportoit tuotantopäällikölle ja vastaat nimetyistä asiakkuuksista tuotannon osalta. Toimit esimiehenä tuotannon työntekijöille sekä työnjohdolle, organisoit päivittäistä työskentelyä ja vastaat henkilöresurssien tehokkaasta käytöstä.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta aiempaa tuotantokokemusta, hyviä esimiestaitoja, ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalveluosaamista ja lisäksi hallitset mielellään Lean-perusteet. Odotamme myös englannin kielen hallintaa.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on mielellään teknisen alan koulutus ja olet kenties toiminut aiemmin työnjohtajana tai muissa esimiestehtävissä.
Muut tiedot
Enics Finland tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, uudenlaisen työtehtävän, ison kansainvälisen organisaation tuen ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

Mikäli tämä uusi mahdollisuus kiinnostaa sinua, ole hyvä ja hae heti. Avustamme Enicsiä tässä haussa, joten muista liittää hyvin täytettyyn profiiliisi ansioluettelo sekä palkkatoive, näin nopeutat hakemuksesi käsittelyä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla toimistoomme arkisin klo 0800-1000 välisenä aikana.
Kesto
Vakituinen tehtävä
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.05.2019 mennessä.