(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Haemme nyt Lappeenrannan sahalle

TUOTANNON ESIMIESTÄ

johtamaan tiimin työskentelyä.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Sahan ja rimoituksen esimiehen roolissa johdat tiimisi työskentelyä ja huolehdit tuotannon sujuvuudesta. Olet mukana rekrytoinneissa, huolehdit tiimiläisten perehdyttämisestä, osaamisen kehittämisestä ja koulutusten suunnittelusta. Esimies toimii työturvallisuuden edistäjänä oman esimerkkinsä kautta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden esimiesten, tehdaspäällikön, kunnossapidon sekä tehtaan muun henkilöstön kanssa. Tässä roolissa saat hienon tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen tehokkaalla tuotantolaitoksella kannattavasti kasvavassa yhtiössä.

Esimiehenä tehtäviisi kuuluvat mm.

  • toiminnan jatkuvan kehittämisen edistäminen
  • osastopalaverien pitäminen
  • kehityskeskusteluprosessin läpivienti
  • tuotannon työntekijöiden rekrytointi yhteistyössä HR:n kanssa
  • työturvallisuuden edistäminen
  • vastuu tiimin toimimisesta Metsä Groupin strategian mukaisesti

Millä vakuutat meidät?

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta työnjohto- tai esimiestyöstä sekä motivaatiota kehittää osaston toimintaa kohti tulevaisuuden Metsää. Johtamistyyliltäsi olet yhdessä tekijä, etkä hätkähdä vaikeiden tilanteiden hoitamista. Eduksi katsomme teknillisen alan tuntemuksen ja koulutuksen.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin: Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle.


Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Tehdaspäällikkö Anssi Meuroselle (p. 050 598 9319), jonka tavoitat parhaiten kello 16-17.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 20.11.2020 saakka. Menestystä hakuun!