TUOTANNON ESIMIES
PISA Jakelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

PISA Jakelu Oy aloittaa postinjakelun Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Haemme Tampereen toimistollemme energistä ja tuloshakuista

TUOTANNON ESIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu jakelun- ja lajittelutyön johtaminen sekä lähiesimiestyö aina työvuorosuunnittelusta lähtien.

Olet Jakeluyhtiö Suomen verkkoon kuuluvassa PISA Jakelussa esimiehenä aitiopaikalla rakentamassa osoitteellisten kirjeiden ja aikakauslehtien jakelukilpailua toimialalla, jossa tunnistamme asiakkaiden tarpeisiin liittyvät muutokset ja haemme niihin sopivia ratkaisuja. PISA Jakelun esimiestehtävissä pääset suunnittelemaan parasta mahdollista jakelua Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle. Työtehtäviisi kuuluu oleellisena osana myös jakelun laadun varmistaminen aina lajittelusta lähtien, sekä usean jakelualueen haltuunotto nopeasti kasvavassa yhtiössä, johon tullaan palkkaamaan vielä loppuvuoden aikana noin 50-60 postinjakajaa.

Hallitset erinomaiset projektityöskentelytaidot sekä sinulla on kyvykkyyttä toimia sekä itsenäisesti että yhteistyössä muun jakelutiimin kanssa. Olet systemaattinen ja tuet tuotantohenkilöstöä omalla osaamisellasi. Sinulla on kyky innostaa muita esimiehenä erittäin hyvien yhteistyötaitojesi ansiosta.

 

Lisäksi toivomme sinulta:

  • soveltuvaa logistiikka-alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta tuotannon esimiestehtävistä
  • organisointitaitoja ja nopeaa reagointikykyä 
  • itsenäistä työskentelyotetta sekä pitkäjänteisyyttä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä avainroolissa yrityksemme toiminnassa ja vaikuttaa sen menestykseen omalla panoksellasi. Pääset näyttämään taitosi ja kehittämään myös omaa ammatillista osaamistasi mielenkiintosi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista:

Maanantaina 17.8. klo 12-20, tiistaina 18.8. klo 7-11, torstaina 19.8. klo 12-20

Marko Toivari

Puhelin: 040 770 0328

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.8 mennessä marko.toivari@pisajakelu.fi

 

 

PISA Jakelu Oy on Pirkanmaalla ja Satakunnassa toimintansa aloittava, nopeasti kehittyvä jakeluyhtiö. Jakelussa olevat tuotteet ovat osoitteellisia kirjeitä, lehtiä ja pienpaketteja.

Toimimme osana Jakeluyhtiö Suomi Oy:n jakeluverkostoa www.jakeluyhtio.fi/ ja toimitilamme sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa.

PISA Jakelu Oy:n omistavat Keskisuomalainen Oyj, TS-Yhtymä Oy, KPK Yhtiöt Oyj, Ilves Jakelu Oy, Kaleva365 Oy, Marva Media Oy ja SLP Kustannus Oy.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot