(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haemme nyt Vilppulan sahalle

TUOTANNON ESIMIESTÄ

johtamaan tiimin työskentelyä

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Tuotannon esimiehen roolissa johdat tiimisi työskentelyä ja huolehdit tuotannon sujuvuudesta. Olet mukana rekrytoinneissa, huolehdit tiimiläisten perehdyttämisestä, osaamisen kehittämisestä ja koulutusten suunnittelusta. Esimies toimii työturvallisuuden edistäjänä oman esimerkkinsä kautta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden esimiesten, tehdaspäällikön, kunnossapidon sekä tehtaan muun henkilöstön kanssa. Tässä roolissa saat oivallisen tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen tehokkaalla tuotantolaitoksella kannattavasti kasvavassa yhtiössä.

Esimiehenä tehtäviisi kuuluvat mm.

  • toiminnan jatkuvan kehittämisen edistäminen
  • osastopalaverien pitäminen
  • kehityskeskusteluprosessin läpivienti
  • tuotannon työntekijöiden rekrytointi yhteistyössä HR:n kanssa
  • työturvallisuuden edistäminen
  • vastuu tiimin toimimisesta Metsä Groupin strategian mukaisesti


Vilppulan saha on yksi Euroopan suurimmista ja moderneimmista sahalaitoksista. Sahan tuotantokapasiteetti on noin 525 000m3 kuusitavaraa vuodessa. Tuotteiden käyttökohteita ovat mm. sisä- ja ulkoverhouspaneelit, rakentaminen ja liimapuutuotanto, huonekalut, puusepäntuotteet ja betonivalumuotit. Viennin osuus tuotannosta on noin 87 %. Sahalla työskentelee noin 100 henkilöä.

Millä vakuutat meidät?

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta työnjohto- tai esimiestyöstä sekä motivaatiota kehittää osaston toimintaa kohti tulevaisuuden Metsää. Johtamistyyliltäsi olet yhdessä tekijä, etkä hätkähdä vaikeiden tilanteiden hoitamista. Toivomme, että olet työskennellyt jonkin verran henkilöstöhallinnon- sekä SAP-järjestelmän kanssa. Eduksi katsomme teknillisen alan tuntemuksen ja koulutuksen.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Työ Metsässä on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Perehdytämme sinut Metsä Fibreen ja tehtävään kattavalla perehdyttämisohjelmalla.

Metsällä on suuri merkitys meidän jokaisen elämässä. Katso videolta, miksi Tulevaisuus alkaa Metsästä! Tulevaisuus alkaa Metsästä (uusi yritysvideo)

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Tehdaspäällikkö Jaakko Vierolalle  (p. 0500 732 430), jonka tavoitat parhaiten ti 24.9, ma 30.9. ja ke 9.10  kello 09.30 - 16.00.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 13.10.2019 saakka. Menestystä hakuun!