(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies
Nammo Lapua Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Etsimme nyt Lapuan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANNON ESIMIESTÄ

Tehtäväsi on vastata sovittavan tehtäväalueen päivittäisjohtamisesta. Vastaat osaston työvuorosuunnittelusta ja resurssoinnista tuotantosuunnitelman mukaisesti. Kehität osaston toimintoja jatkuvan parantamisen periaatteella. Vastaat osaston laatu- ja tuottavuustavoitteiden toteutumisesta sekä HESS:n mukaisesta toiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannonkehityksen kanssa. Esimiehenäsi toimii tehtaan paikallisjohtaja.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus ja näyttöä onnistuneesta esimiestyöstä teollisuudessa. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Järjestelykykysi ja ongelmanratkaisutaitosi ovat hyvät. Toimit täsmällisesti ja johdat tavoitteiden kautta. Esimiehenä menestyminen edellyttää hyviä motivointi-, vuorovaikutus-, esimies- ja yhteistyötaitoja. Koulutuksesi on teknikko tai insinööri. Englanninkielen taito on etu tehtävässä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän maailman johtavan patruuna- ja patruunakomponenttivalmistajan organisaatiossa.

Lisätietoja saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöstökonsultti Piritta Nauha, puh. (03) 3138 0422 ja toimitusjohtaja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.