(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Kaipaatko uusia ammatillisia haasteita? Haemme tuotannon arkiyövuoroon vuoroesimiestä. Esimiehenä vastaat anturikiekkovalmistuksen toiminnasta vuorosi aikana. Alaisinasi ovat tuotannon työntekijämme, ja ohjaat heidän lisäkseen myös tuotannon tukiryhmien toimintaa työvuorosi aikana. Vastaat työnohjauksesta, resursoinnista ja toiminnan sekä henkilöstön kehittämisestä alueellasi. Tehtävä on määräaikainen (6 kk).

Olet henkilö, jolta löytyy kyky johtaa ihmisiä saavuttamaan asetetut tavoitteet niin laadun, toimitusvarmuuden kuin tuotantovolyymien osalta. Odotamme että sinulla on kyvykkyyttä toimia tuotannon esimiehenä, kokemusta tuotantoympäristöstä, innostusta tekniikkaan ja kykyä kehittää ja ohjata korkean laatuvaatimuksen tuotantoa. Et pelkää tarttua haasteisiin ja ratkoa niitä yhdessä tuotannon ja tukiryhmien kesken. Pystyt viemään tuotannossa tapahtuvia muutoksia läpi ja viestimään vakuuttavasti tarvittaessa myös englanniksi. Meille on tärkeää, että pystyt rakentamaan hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Meille on tärkeää, että sinulla on palava halu kehittyä ja innostut tehtävästä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vaativista esimiestehtävistä ja eduksesi katsomme teknisen koulutuksen (esim. ins. tai DI).

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä huipputeknologiaa kehittävässä ja valmistavassa yrityksessä Vantaan Martinlaaksossa. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden oppia laadukkaan tuotannon periaatteita kansainvälisessä elektroniikka-alan vientiyrityksessä. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. autoissa ja terveysteknologiassa.

Toimit esimiehenä yövuorossa arkisin klo 22:30 - 06:30. Työviikko alkaa su. klo. 22:30.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Salmi, puh. 040-574 2070. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 11.6. mennessä. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com