(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme arkipäivävuoroon tuotannon esimiestä. Esimiehenä vastaat Chip & Assembly-alueen valmistuksen toiminnasta työvuorosi aikana. Alaisinasi ovat tuotannon työntekijämme, ja ohjaat heidän lisäkseen myös tuotannon tukiryhmien toimintaa vuorossa. Tehtävässä vastaat työnohjauksesta, resursoinnista ja toiminnan sekä henkilöstön kehittämisestä alueellasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Kokemusta tuotantoympäristöstä

* Halua ja kykyä ohjata korkean laatuvaatimuksen teknologiatuotantoa

* Kyvykkyyttä toimia tuotannon esimiehenä ja ohjata ihmisiä saavuttamaan tavoitteita

* Haasteita pelkäämätöntä asennetta

* Innostusta huipputeknologiaan ja kehittämistyöhön

* Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

* Teknistä koulutusta (esim. DI tai insinööri)

* Lean-menetelmien osaamista

Meille on tärkeää, että pystyt rakentamaan hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Sinulle on luontaista ratkoa haasteita sekä itsenäisesti että yhteistyössä tuotannon ja tukiryhmien kanssa. Tehtävä sopii hyvin sekä esimiesuraansa aloittavalle henkilölle että kokeneemmalle esimiehelle, jolla palava halu kehittyä ja joka aidosti innostuu tehtävästä.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä huipputeknologiaa kehittävässä ja valmistavassa yrityksessä Vantaan Martinlaaksossa. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden oppia laadukkaan tuotannon periaatteita kansainvälisessä elektroniikka-alan vientiyrityksessä. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. autoissa ja terveysteknologiassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 28.05.2018. Hakijoiden haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Salmi, HR puh. 040-574 2070.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com