(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies / työnjohtaja
Go On Asiantuntijapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Tampereelle työhön osallistuvaa

TUOTANNON ESIMIESTÄ / TYÖNJOHTAJAA

Asiakkaamme on vakavarainen ja kasvava elintarvikealan yritys. Yrityksellä on pitkä historia ja innovatiiviset, uudet tuotteet varmistavat kasvun jatkumisen. Tuotantotilat ovat nykyaikaisella teknologialla varustettu, joka takaa laadukkaat tuotteet ja tehokkaan toiminnan.

Työnjohtajana vastaat oman osastosi toiminnasta. Tehtäviisi kuuluvat mm. lähiesimiehenä toimiminen, työvuorojen suunnittelu ja vuorojen riittävä resursointi, työturvallisuudesta ja -hyvinvoinnista vastaaminen, toimitusten aikataulujen toteutumisen varmistaminen ja laadun valvonta.

Toivomme:
- kokemusta elintarviketeollisuuden tai prosessiteollisuuden esimiestehtävistä
- rohkeutta tarttua toimeen ja näyttää esimerkkiä
- hyvää harkinta- ja päätöksentekokykyä
- pelisilmää ja hyviä vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa toimiseen
- valmiutta vuorotyöhön


Tarjoamme:
- vakituisen tehtävän kannustavassa työyhteisössä
- mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- kilpailukykyisen, osaamisen mukaisen palkkauksen
- monipuolisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset kehittämään taitojasi


Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 31.10.19 mennessä ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Asiantuntijapalveluiden henkilöstöjohtaja Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.