(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies / Työnjohtaja
Kumera Machinery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme tuotannon esimiestä vakinaiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluu hitsaamon tuotannon päivittäinen operatiivinen johtaminen. Tehtävässäsi vastaat hitsaamon tuottavuudesta, kapasiteetin hienokuormituksesta ja laadunvarmistuksesta omalla vastuualueellasi. Työssäsi otat vastuuta hitsaamon jatkuvasta kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa esimieskokemusta, soveltuvaa teknistä koulusta ja eduksesi on kokemus raskaasta hitsaavasta konepajateollisuudesta. Tavoitteiden saavuttamista edesauttaa eri tarkastus- ja valmistusmenetelmien tuntemus, hyvä paineensietokyky, joustavuus ja kyky kokonaisuuksien hallintaan.

Odotamme sinulta määrätietoista ja jämäkkää työskentelyotetta, ongelmanratkaisukykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän osana laajaa toimintaympäristöä. Sinulla on kokeneena ammattilaisena mahdollisuus jatkaa meillä ansiokasta uraasi tai kehityshakuisena henkilönä kasvaa työtehtävässä konepajateollisuuden moniosaajaksi.

Lisätietoja antaa tehtaanjohtaja Jukka Iso-Kuortti, puh. 040 7630 956.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2018 sähköpostilla osoitteeseen hakemus@kumera.com.

Rekrytointi on mahdollinen ennen hakemusajan umpeutumista ja hakemukset käsitelläänkin viipymättä niiden saavuttua.