(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme teollisuuden alan asiakkaallemme Ulvilaan tuotannon esimiestä.

Tehtävänäsi on vastata tuotannosta sekä myöhemmin mahdollisesti ostojen tekemisestä. Ylläpidät tuotantoa, suunnittelet ja valvot aikatauluja, hoidat asiakkuussuhteita sekä toimit esimiehenä. Sinulla on aiempaa kokemusta esimiestehtävistä teollisuuden alalta.

Olet määrätietoinen ja pidät ohjat käsissäsi. Uskallat ottaa kantaa ja tehdä ratkaisuja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset kokonaisuuksia. Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa. Muut kielet katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana. Työtä tehdään päivävuorossa. Asiakas hakee pitkäaikaista työntekijää, joten tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen kirjoille alusta lähtien. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa porukassa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi