(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies Purson valaisinyksikköön
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme Purso Oy:lle Nokian Siuroon tuotannon esimiestä kesäksi 2018.

Alaisinasi on Purson valaisinyksikön tuotannon työntekijöitä, joiden työnohjauksesta ja resursoinnista vastaat.
Työnjohtajan tehtäviin kuuluu tuotantoyksikön kokonaisvaltainen asioiden hoito, mm. tavarantoimitukset, tavaroiden vastaanotto ja kirjaukset. Esimies osallistuu myös tuotannon tehtäviin.

Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä jonkin verran työnjohtokokemusta tai -koulutusta, reipasta työskentelyotetta sekä käytännön tietoja ja taitoja tekniikkaan liittyen.
Voit olla joko konetekniikan tai esim. logistiikan opiskelija, jolla voisi olla mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä ja mahdollisesti pidempään.

Hakijoilta toivomme päämäärätietoisuutta, luotettavuutta, vastuuntuntoisuutta ja korkeaa työmotivaatiota. Trukinajotaito on eduksi.

Työ on päivätyötä. Työturvallisuuskortti vaaditaan. Oman auton käyttöä vaaditaan työmatkojen takia.

Työsuhteen kesto on arviolta touko-elokuu, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.