(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies Lasinjalostustehdas, Kouvola
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Haemme nyt tuotannon esimiestä lasinjalostustehtaalle Kouvolaan

Tässä työtehtävässä toimit lasinjalostuksen team leaderina vaihtelevasti aamu-, ilta- ja yövuoroissa vastaten työvuorossa tapahtuvien töiden työturvallisuudesta, laadusta ja tuotannollisten tavoitteiden toteutumisesta. Vastuualueellesi kuuluvia töitä ovat lasinjalostusprosessin eri vaiheet leikkuusta karkaisuun ja laminointiin. Arvostamme itsenäiseen ja oma-aloitteiseen tekemiseen perustuvaa työskentelytapaa ja osallistavaa johtamisotetta. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä talon sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Etsimme henkilöä, joka aidosti ottaa vastuun sovituista tehtävistä ja vie niitä eteenpäin pitkäjänteisesti.

Edellytämme hakijalta:

  • Soveltuvaa teknikko- tai insinöörikoulutusta
  • Vähintään 2 vuoden työkokemusta tuotantoympäristöstä
  • Ymmärrystä tuotantoprosesseista
  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa
  • Esimieskokemusta

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi. Haku päättyy 21.4., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja haastattelut alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Lisätiedot: Tuotantopäällikkö Mika Varjovirta p.040-1458931