Tuotannon esimies -Chip and Assembly Manufacturing
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Haemme tuotannon esimiestä viikonlopun päivävuoroon.
Tuotannon esimiehenä vastaat Chip & Assembly alueen valmistuksen toiminnasta työvuorosi aikana. Alaisinasi ovat tuotannon työntekijämme, ja ohjaat heidän lisäkseen myös tuotannon tukiryhmien toimintaa. Tehtävässä vastaat alueesi työnohjauksesta, resursoinnista ja toiminnan sekä henkilöstön kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* työkokemusta tuotantoympäristöstä

* halua ja kykyä ohjata korkean teknologian ja laatuvaatimuksen tuotantoa

* kykyä toimia tuotannon esimiehenä ja ohjata ihmisiä saavuttamaan asetetut tavoitteet

* haasteita pelkäämätöntä asennetta ja erinomaista paineensietoa

* innostusta teknologiaan ja aktiiviseen kehittämistyöhön

* sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

* tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI tai insinööri)

* aiempaa esimieskokemusta

* Lean-menetelmien osaamista

* järjestelmä- ja MS- Office osaamista

Meille on tärkeää, että esimiehenä pystyt rakentamaan hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Sinulle on luontaista ratkaista ongelmia itsenäisesti sekä myös tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja tuotannon tukiryhmien kanssa. Tehtävä soveltuu sekä esimiesuraansa aloittavalle henkilölle että kokeneemmalle esimiehelle, jolla palava halu kehittyä ja kehittää tuotantoa.

Kiinnostuitko tuotannon esimiehen tehtävästä?
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä viimeistään 19.2.2018 . Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Salmi, HR, 040-574 2070.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1096997
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Olli Rautee
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa