(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimies Bungelle
Bunge Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Oletko kiinnostunut kehittämään tuotannon toimintoja ja luotsaamaan ihmisiä? Uskotko yhdessä tekemiseen, keskustelevaan ja avoimeen toimintakulttuuriin? Jos haluat saada kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, miten elintarviketeollisuuden tuotanto ja liiketoiminta pyörii, tämä työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden juuri siihen!

Haemme nyt tuotannon esimiestä Bunge Finland Oy:n margariinitehtaalle Raisioon vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu tuotantotoiminnan organisointi, laadunvarmistaminen sekä tuotantotoiminnan kehittäminen yhdessä muiden esimiesten sekä tuotannonsuunnittelijoiden kanssa. Vastaat tuotantolinjan päivittäisestä toiminnasta ja osallistut sisäisiin ja ulkoisiin laaduntarkastuksiin. Tuotannon esimiehen vastuulle kuuluu henkilöstöasioiden hoitaminen, kuten esimerkiksi työvuorolistojen tekeminen, optimaalinen tuotannon resursointi, henkilöstön osaamisen kehittäminen ja osaamisen jatkuvuuden varmistaminen myös tulevaisuudessa.

Toivomme sinulta kokemusta pakkaavasta tai prosessiteollisuudesta, tuotannon muutos- ja kehitysprojekteista sekä esimiesroolista. Ensiarvoisen tärkeää meille on toimialakokemuksesi sijaan halusi ja kykysi luotsata ihmisiä. Työskentelyotteesi on systemaattinen, järjestelmällinen ja aikaansaava. Laatu- ja hygieniavaatimukset sekä työturvallisuus ovat meille tärkeitä asioita, toivomme samaa sinulta. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja ymmärrät sekä dokumentoinnin että reaaliaikaisen tiedonjakamisen tärkeyden. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa sekä vahvoja MS Office-taitoja. Hyvän englannin kielitaidon sekä SAP-osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi laajentamiseen sekä aikaisemman kokemuksesi hyödyntämiseen. Pääset vaikuttamaan ja näkemään kättesi jäljen sekä kehittämään toimintoja mukavassa työyhteisössä osana kansainvälistä organisaatiota. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan.

Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Bunge Finland Oy:n palvelukseen.

Kuulemme sinusta mielellämme lisää hakemuksen ja CV:n muodossa 11.11.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat Bunge Finland Oy:n tehdaspäällikkö Mika Mäkilältä puh. 040 089 6938, tavoitettavissa ti 23.10. klo 15-16, to 25.10. klo 10-11.30 sekä ma 5.11. klo 13-14 välisinä aikoina.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä Baronan seniorikonsulttiin Kati Blinnikka-Pullolaan puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa ke 24.10. klo 13-15 ja ti 30.10. klo 9-11 välisenä aikana.