(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon esimiehiä (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotannon esimiehiä kesäksi 2018.

Alaisinasi on tuotannon työntekijöitä, joiden työnohjauksesta ja resursoinnista vastaat.
Työnjohtajan tehtäviin kuuluu lisäksi tuotantoyksikön kokonaisvaltainen asioiden hoito, laskutus ja reklamointi.

Odotamme tehtäviin valituilta henkilöiltä työnjohtokokemusta tai -koulutusta, reipasta työskentelyotetta sekä käytännön tietoja ja taitoja tekniikkaan liittyen.

Hakijoilta toivomme päämäärätietoisuutta, luotettavuutta, vastuuntuntoisuutta ja korkeaa työmotivaatiota.

Hakijoilla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön. Työturvallisuuskortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.