(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon digitaalisen kenttätyökaluratkaisun tuoteomistaja (Product owner)
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Tule meille työkaveriksi pääkonttorillemme Helsinkiin

TUOTANNON DIGITAALISEN KENTTÄTYÖKALURATKAISUN TUOTEOMISTAJA (PRODUCT OWNER)

Etsimme osaksi konsernitasoista tiimiä kenttätyökaluratkaisu Congridin Tuoteomistajaa. Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on halukas kehittämään työskentelytapojamme ja tuomaan uusia näkökulmia eri alojen osaajista koostuvaan tiimiimme?

Tehtävässäsi pääset kehittämään tuotantoprosessiamme tukevia digitaalisia ratkaisuja ja tukemaan niiden hyödyntämistä projekteillamme koko yrityksessä. Ohjaat järjestelmäratkaisujen kehitystä vastaamaan työmaidemme tarpeita ja varmistat osaltasi, että toimintatapamme kehittyvät digitaalisten ratkaisuiden avulla. Tuoteomistajana vastaat kehitysalueeseen liittyvien tiimien työskentelyn yhteensovittamisesta, sekä jalkautuksen käytännön toteutuksesta, kuten viestinnästä ja koulutuksien suunnittelusta sekä liiketoiminnan tukemisesta. 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Kokemus rakentamisesta tai vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeaa asennetta ja rohkeutta viedä visioita käytäntöön. Voit olla jo kokeneempi henkilö tai tuoreempi osaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hyvää ymmärrystä tuotanto-, laadunhallinta ja työturvallisuusprosesseista ja niiden kehittämisestä. Aikaisempi kokemus Congrid-järjestelmän käytöstä on eduksesi, mutta ei välttämättömyys.  

Kyky ymmärtää erilaisia ihmisiä sekä valmiudet omaksua uutta ja sopeutua muutoksiin ovat valttia tässä työssä. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, prosessiomistajien sekä järjestelmätoimittajien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot sekä halukkuus verkostoitua erilaisten osaajien kanssa ovat sinulle hyödyksi. Tekemisen täyteisissä työpäivissä tukenasi on työyhteisö, joka välittää, kannustaa ja tsemppaa. Jos haluat näköalapaikan Suomen suurimpaan rakennusalan yritykseen ja mahdollisuuden kehittää toimintaamme entisestään, hae rohkeasti mukaan!

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. 

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä kehityspäällikkö Siru Rinteeseen, puh. 050 538 9875.

Hae tehtävään viimeistään 20.6.2019, ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin ja järjestämme haastatteluita jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.