(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon asiantuntija
Saarioinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tarvitsemme Huittisten tehtaallemme Sinua
 
TUOTANNON ASIANTUNTIJA
 
Vastuullasi on varmistaa yhdessä tuotanto-, laatu- ja kunnossapitotiimien kanssa tehtaan toimitusvarmuuden toteutuminen päivä- ja viikkotasolla. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen tuotannon ohjauksen lisäksi työnjohtajien sekä tuotannonsuunnittelijoiden tuuraus loma-aikoina. Lisäksi odotamme vahvaa panostasi tuotannon toimintatapojen kehittämiseen yhdessä työnjohdon kanssa. Esimiehenäsi toimii tehtaan tuotantopäällikkö. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta useamman vuoden työkokemusta teollisessa ympäristössä. Olet jossain vaiheessa uraasi toiminut myös esimiesroolissa. Vaikka elintarviketeollisuus ei olisikaan Sinulle entuudestaan tuttu, ymmärrät työturvallisuuden ja hygienian merkityksen siellä. Sujuva arki, toiminnan kehittäminen ja oma kehittyminen innostavat Sinua. Olet kokonaisuuksia hallitseva mutkaton ja käytännönläheinen henkilö, joka nostaa omia näkemyksiään esiin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, mutta samalla yhteistyötä rakentaen.   

Jos olet etsimämme ja haluat olla osa hyvän perheyhtiön menestystarinaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.9.2020 osoitteeseen https://rekry.saarioinen.fi/meprekry 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tutta Kemppi, p. 0500 131 360, 11.9. klo 14-16 ja 14.9. klo 8-10.