(Poistunut julkaisusta)

Tuontihuolitsija Valmetille
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. Yli 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä.

Haemme Valmetille tuontihuolitsijaa Kartonki ja paperit -liiketoimintalinjan tuontihuolintaan Jyväskylään.

Työ on määräaikainen ja alustava kesto on noin vuosi. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa erillistoimitusten ja lähetysten tuontihuolinta, asiakaspalvelu, asiakirjojen laadinta, kuljetusten tilaus ja valvonta sekä rahtilaskujen käsittely ja intrastat-ilmoitukset. Tarjoamme sinulle tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi KV-tradenomi tai logistiikkainsinööri.

Edellytämme sinulta ongelmanratkaisu- ja rutiininsietokykyä, tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä itsenäistä ja positiivista otetta työhön. Englannin kielen taito on työtehtävien suorittamisen kannalta välttämätöntä, sillä yrityksen kieli on englanti. Tullauksista ja tullausmenetelmistä tulee myös olla ymmärrystä. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot ja valmiudet nopeaan oppimiseen sekä sinun tulee noudattaa tehtävän vaatimia ohjeistuksia ja sopimuksia.

Työtä tehdään arkipäivisin Valmetin normaalien työaikojen puitteissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sopimuksen mukaan. Työt alkavat maaliskuun puolessa välissä tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää viimeistään 2.3.2020 ja ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja milloin voit työt aikaisintaan aloittaa. Rekrytointiprosessin tiimoilta voit olla yhteyksissä Adeccon Derek Kinnuseen, puh. 040 627 5757, derek.kinnunen@adecco.fi.