(Poistunut julkaisusta)

Tuontihuolinnan koordinaattori, Oy Kontino Ab
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Asiakasyrityksemme Oy Kontino Ab hakee nyt tuontihuolinnan koordinaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteelleen. Tehtävään valittava henkilö tulee vastaamaan koko ostotilauksen jälkeisen toimitusketjun hallinnasta. Tämä monipuolinen, mutta vastuullinen tehtävä edellyttää tarkkaa ja huolellista työtapaa sekä itsenäistä otetta työhön. Loistavan työyhteisön tuki sekä kattavat työsuhde-edut tarjoavat työhösi erinomaiset puitteet. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista teräsalan yrityksistä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme

Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät

Mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta huolinnasta

Lounas- ja liikuntaedun

Laajennetun työterveydenhuollon

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat koko ostotilauksen jälkeisestä toimitusketjusta, mutta eräs merkittävimmistä tehtävistäsi on tarkistaa tehtaiden tekemien tilausvahvistusten ja Kontinon järjestelmistä tehtyjen tilausten yhdenmukaisuus.

Tehtäviisi kuulu mm:

Ostotilauksen jälkeisestä toimitusketjusta vastaaminen

Saapumisilmoitusten ja tilausvahvistusten kirjaaminen järjestelmään

Ostolaskujen tarkistaminen ja kirjaaminen

Ainestodistusten tarkistaminen ja tallentaminen


Tämän lisäksi tehtävään valittu henkilö pääsee kiinnostuksensa mukaan osallistumaan myös olemassa olevien prosessien kehittämiseen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi tekninen tai kaupallinen) tai aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Ymmärrystä huolinnasta ja/tai logistiikasta

Pitkäjänteinen sekä huolellinen työtapa

Kiinnostusta huolintaa sekä logistiikkaa kohtaan

Sujuva suomen kielitaito ja hyvä englannin kielitaito


Katsomme eduksi:

Aiemman kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmien käyttämisestä

Aiemman työkokemuksen tuontihuolinnan tai logistiikan parissa työskentelystä


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Oy Kontino Ab puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oy Kontino Ab on vuonna 1928 perustettu teräksen myyntiin ja käsittelyyn erikoistunut yritys. Kontino panostaa työn moitteettomaan laatuun sekä osaavaan henkilökuntaan, joka työskentelee huolellisesti sekä vastuuntuntoisesti. Kontino haluaa olla asiakkaalle paras yhteistyökumppani ja toimia aina asiakasta kuunnellen sekä kunnioittaen.