Tuontihuolinnan koordinaattori, kesätyö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019
Onko teräsala kiinnostuksen kohteesi ja etsit kesäksi oman alasi työtä? Etsimme yhdelle Suomen suurimmalle teräsalan yritykselle, Oy Kontino AB:lle tuontihuolinnan koordinaattoria. Tässä vastuullisessa tehtävässä pääset syventymään monipuolisiin huolinnan tehtäviin. Mikäli tarkkuus ja huolellisuus kuvaavat sinua työntekijänä, hae jo tänään! Haastattelut aloitetaan heti hakemuksien saavuttua.
KUVAUS
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen suurimmissa teräsalan yrityksistä. Oy Kontino AB:n toiminnassa näkyy vahvasti yksilöä kunnioittava arvomaailma.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta teräsalalta
* Vastuullisen tehtävän missä vastaat koko toimitusketjusta heti ostotilauksesta lähtien
* Mukavan työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä: https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo.
TYÖNKUVA

* Tilausten tekeminen ja kirjaaminen järjestelmään
* Saapumisilmoitusten tekeminen
* Laskujen tarkistaminen ja laskutusluvan antaminen ostoreskontralle
* Koko toimitusketjusta vastaaminen aina ostotilauksesta lähtien

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta
* Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Tarkka ja huolellinen
* Kiinnostusta teräsalaa ja huolintaa kohtaan
* Sujuvat englannin ja suomen kielen taidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Viimeistään kesäkuussa
* Kesto: Elokuun loppuun
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Oy Kontino AB:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:hel03@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oy Kontino Ab on vuonna 1928 perustettu teräksen myyntiin ja käsittelyyn erikoistunut yritys. Yritys työllistää noin 90 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli 70 miljoonaa euroa.
Varastomme Vantaalla ja Tampereella ovat asiakkaidemme käytössä valtakunnallisesti, mutta palvelun helpottamiseksi meillä on myös aluemyyntikonttorit em. paikkojen lisäksi Jyväskylässä, Kouvolassa, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa.
Osoituksena siitä, että Oy Kontino Ab panostaa asiakaspalveluun ja työn moitteettomaan laatuun, on sille myönnetty DNV GL Business Assurance Oy Ab:n ISO 9001:2015-laatusertifikaatti.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263064
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa