(Poistunut julkaisusta)

Tuontantotyöntekijöitä Herrmans Oy - Nordic Lights: lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Herrmans Oy Ab on menestyvä ja kasvava Pietarsaaressa sijaitseva vientiyritys, jossa työskentelee n. 260 huippuosaajaa. Toimipisteitämme on Suomen lisäksi Saksassa, Kiinassa, USA:ssa, Brasiliassa ja Taiwanissa. HERRMANS® on johtava polkupyöräkomponenttien valmistaja Euroopassa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. kädensijoja, pyörävaloja, ketjusuojuksia ja heijastimia.

NORDIC LIGHTS® -tuotemerkillä myytävät työ- ja ajovalomme edustavat oman alansa ehdotonta huippua. Toimitamme laatutuotteitamme kaikkiin maanosiin ja asiakaskuntamme koostuu alan johtavista yrityksistä, kuten CATERPILLAR, LIEBHERR, SANDVIK ja KOMATSU. Valoissa hyödynnettävä LED-tekniikka avaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle, minkä johdosta tarvitsemme uusia osaajia.

Haemme asiakkaallemme Herrmans Oy Ab - NORDIC LIGHTS® Pietarsaareen useita

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset NORDIC LIGHTS® työvalojen kokoonpano tuotannossa, tavaran pakkaus ja lähettäminen sekä muita valmistukseen liittyviä töitä. Työ on kaksivuorotyötä, maanantaista-perjantaihin.

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä. Tämä työ sopii sinulle, jos olet näppärä käsistäsi ja kiinnostunut tekniikasta.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ma-pe ja määräaikaisen (aluksi 6kk) työsuhteen kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Tervetuloa työskentelemään luovaan ja inspiroivaan työyhteisöön. Työhön sisältyy kattava perehdytys asiantuntevalta henkilökunnalta.

TYÖ ALKAA ELOKUUN AIKANA tai SOPIMUKSEN MUKAAN                                       

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.7.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si tähän tehtävään. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Maria Nylund puhelin 044 272 6531 tai HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.