Tuontannon esihenkilö / Työnjohtaja
Primo Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Oletko sinä henkilö, joka syttyy halusta valmentaa ja innostaa tuotantojoukkueesi onnistumaan ja tuottamaan laadukkaita tuotteita kustannustehokkaasti sekä turvallisesti? Meillä on sinulle tarjolla merkityksellinen rooli vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessämme sekä kivassa työyhteisössämme Vaasassa.

Tuotannon esihenkilö / Työnjohtaja

Millaisiin tehtäviin osaajaa etsimme? Mielenkiintoinen roolisi koostuu seuraavista kokonaisuuksista: ihmisistä, laadusta, toimitusvarmuudesta ja kustannustehokkuudesta sekä tuotannon kehityksestä.

Joukkueesi työntekijöitä johdat positiivisella esimerkilläsi ja arjessa läsnä ollen. Huolehdit tuotannon sisäisestä työn- ja tehtävien jaosta, työvuorosuunnittelusta, henkilöstöresurssien riittävyydestä ja työhyvinvoinnin sekä osaamisen kehittämistä. Hyvää yhteishenkeä luoden ennaltaehkäiset ristiriitoja ja mahdolliset ristiriidat ratkaiset yhteistyökykyisesti. Luonnollisesti vastuullasi on myös kaikille turvallinen ja innostava työympäristö.

Yhdessä tuotannonsuunnittelijan kanssa vastaat tuotantolinjojen tuotannon optimoinnista tavoitteena asiakastoimitusten toimitusvarmuuden korkea taso. Tiimienvetäjien ja tuotannon osaajien kanssa synnytätte yhteisössänne ylpeyttä Primo-tuotteiden laadusta ja siitä, että kaikki osaltaan varmistavat laadukkaiden tuotteiden synnyn.

Tuotannossamme hyödynnetään Lean-filosofiaa ja jatkuvaa kehittämistä. Oletkin aktiivisesti mukana erilaisissa tuotantoon, tuotantomenetelmiin ja osaamiseen liittyvissä kehityshankkeissa. Primolle myös ympäristöasiat ovat tärkeitä.

Työskentelet tuotantopäällikön alaisuudessa ja johdat noin 30 henkilön tuotantokokonaisuutta. Teet läheistä yhteistyötä mm. tuotannonsuunnittelijan ja teknisen projektipäällikön kanssa. Tuotannolle läheisiä sidosryhmiä ovat myös materiaaliosto ja logistiikkaosasto.

Millaista osaajaa etsimme? Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa ja aiempaa kokemusta tuotantoympäristöistä ja tuotantohenkilöstön johtamisesta. Tehtävässä toimiminen edellyttää vastuullista työotetta, mukautumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Esimiehenä ymmärrät hyvinvoivan henkilöstön olevan tärkein voimavara, joten panostat työturvallisuuden johtamiseen, henkilöstön vahvuuksien hyödyntämiseen ja kehittämiseen sekä yhteenkuuluvuuteen. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito on eduksi. Luonnollisesti hallitset yleiset IT-ohjelmistot.

Millaista henkilöä etsimme? Henkilönä olet innostava ja toimivat yhteistyösuhteet sidosryhmiisi rakentava tiimipeluri. Olet työskentelytavoiltasi järjestelmällinen, täsmällinen ja tarkka.  Sinulla on kyky ja halu oppia uutta sekä kehittää osaamistasi ihmisten johtamisen ja tuotantoasioiden parissa. Kannat oma-aloitteisesti vastuusi työtehtävistäsi ja olet aktiivinen työyhteisömme jäsen. Hyvällä tiimihengellä tuemme ja autamme toisiamme menestymään tehtävissämme.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä alansa johtavassa yrityksessä. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi!

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi. Hae linkin kautta tai Mentekin kotisivuilla osoitteessa: www.mentek.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391603
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi