(Poistunut julkaisusta)

Tuntiopettaja / TREDU maarakennusala
Ammatillinen koulutus Tredu Nokia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Maarakennusalan ja maarakennuskoneenkuljettajakoulutuksen tuntiopettaja vakituiseen työsuhteeseen Tredun Kivimiehenkadun toimipisteeseen Nokialle.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa helmikuussa 2021 sopimuksen mukaan, viimeistään 8.3.2021. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Kivimiehenkadun toimipiste Nokialla.

Tehtävänä on opettaa maarakennuksen ja maarakennuskoneenkuljettajan ammattiaineita sekä teoriassa että käytännön työtehtävissä vaihtelevissa oppimisympäristöissä. Lisäksi tehtävään kuuluu oma opettajan tehtäviä, työssä tapahtuvan oppimisen ohjausta sekä asiakasprojektien suunnittelua ja valvontaa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Tehtävässä edellytetään vahvaa ja tuoretta käytännön työkokemusta kunnallistekniikan rakentamisesta ja maarakennuskoneiden käytöstä, nykyaikaisten mittausvälineiden ja koneohjauksen käyttökokemusta sekä piirustusten lukutaitoa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Eduksi katsotaan myös kiinteistöhoidon työkokemus, koneiden korjaus- ja huoltotoimien hallinta. Arvostamme tuoretta HOKS-osaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, joihin kuuluvat myös etäopetusvalmius sekä Moodle-oppimisympäristön käyttökokemus. Työ edellyttää BC-luokan ajokorttia ja valmiutta työskennellä Tredun muissa toimipisteissä sekä erilaisissa alaan liittyvissä projekteissa. Odotamme hakijalta hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta kehittää alan koulutuksia.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, puh. 040 806 3151 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.2.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, puh. 040 806 3151 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.