Tuntiopettaja, talonrakennus/ TREDU
Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Kaleva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme tuntiopettajaa talonrakennuksen alalle vakituiseen virkasuhteeseen 1.8. alkaen. Tehtävänä on opettaa rakennusalan perustutkinnossa olevia sisältöjä. Ensisijainen työpiste on Tredun Kangasalan toimipiste.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, laaja-alaista käytännön työkokemusta talonrakennuksen työtehtävistä, kokemusta opettamisesta aidossa työmaaympäristössä ja hyvää perehtyneisyyttä rakennusalan työturvallisuusasioihin sekä voimassaolevaa B-ajokorttia.

Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimitaidot, Wilma-opiskelijahallinto ohjelmistojen tuntemus, hyvät yhteydet alan yrityksiin ammattiopiston toiminta-alueella sekä aktiivinen ja kehittävä työote.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva tehtävään.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimivastaava Perttu Palonen, puh. 050 564 8808 ja koulutuspäällikkö Miika Kesti, puh. 041 7306778.

Hakuaika päättyy 30.4.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiimivastaava Perttu Palonen, puh. 050 564 8808 ja koulutuspäällikkö Miika Kesti, puh. 041 7306778.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot