Tuntiopettaja äidinkieli/S2 / TREDU
Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haetaan määräaikaista tuntiopettajaa äidinkieli ja S2 opetukseen ajalle 1.8.2021-31.7.2022. Pääasiallinen toimipiste työsuhteen alussa on Pyynikin toimipiste, Santalahdentie 10, Tampere.

Tehtävänä on äidinkielen ja suomi toisena kielenä -opetus yhteisissä tutkinnon osissa, lukiokurssien opettaminen ja opetusmenetelmien kehittäminen sekä osallistuminen oman aineryhmän kehittämistyöhön moniammatillisessa oppilaitoksessa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 14 mukaan. Hakijalta edellytetään suomen kielen pääaineopintoja. Tehtävässä tarvitaan Wilma-oppilashallintojärjestelmän tuntemusta sekä B-ajokorttia.

Eduksi katsotaan kokemus äidinkielen ja suomi toisena kielenä -opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa tai lukiokoulutuksessa, verkko-opetuskokemus, valmius toimia projekteissa sekä hyvät TVT-taidot.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Pauliina Sarhela puh. 040 517 9259 tai sähköpostilla pauliina.sarhela@tampere.fi

Hakuaika päättyy 10.3.2021.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Pauliina Sarhela puh. 040 517 9259 tai sähköpostilla pauliina.sarhela@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot