Tunneliauton kuljettaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Tykkäätkö liikkuvasta ja itsenäisestä päivystystyöstä? Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme ammattinsa osaavaa TUNNELIAUTON KULJETTAJAA.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tunneliauton kuljettajana Uudenmaan alueella. Keikalle voidaan lähteä mihin kellonaikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä, eli työ on keikkaluontoista päivystystyötä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta, voimassa olevaa B-korttia, sekä ajoneuvoasentajan koulutusta. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulisi puhua suomea ja omata hyvä paikallistuntemus Uudenmaan alueella.

Toivomme sinulta reipasta ja oma-aloitteista tekemistä sekä hyvää asennetta. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja olet asiakaspalveluhenkinen. Kestät kiirettä, olet täsmällinen ja pysyt itse rauhallisuutena liikenteessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaativan tehtävän mukavassa ja osaavassa porukassa!

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan Inkeri Jekuselle, 045 7881 7712 tai laita sähköpostia osoitteeseen inkeri.jekunen@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450374
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa