(Poistunut julkaisusta)

Tuloveroasiantuntija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Innostutko verotuksen moninaisista kysymyksistä? Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

KAHTA TULOVEROASIANTUNTIJAA

työskentelemään mielenkiintoisissa kansainväliseen ja kotimaiseen yritysverotukseen liittyvissä toimeksiannoissa. Tukenasi toimivat BDO:n vero-osaston huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Toimit asiantuntijana yritysverotusta koskevissa asiakastoimeksiannoissa ja työskentelet laaja-alaisten ja moninaisten verotukseen liittyvien kysymysten parissa. Pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta vero- ja lakipalvelutiimiämme.

Huolehdit itsenäisesti kansainvälisistä ja kotimaisista asiakastoimeksiannoista. Vastaat omalta osaltasi kansainvälisestä yhteistyöstä muiden BDO-toimistojen kanssa. Pääset osallistumaan myös veropalveluiden kehittämiseen sekä asiakashankintaan ja täten syventämään osaamistasi. Arvostamme kokemusta kansainväliseen liiketoimintaan ja yritysjärjestelyihin liittyvistä verokysymyksistä.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia. Meillä on mahdollista edetä hyvien työsuoritusten myötä myös esimiestehtäviin.

Odotamme sinulta oikeustieteen, kauppatieteen tai muuta soveltuvaa ylempää loppututkintoa sekä vähintään 3 vuoden työkokemusta yritysverotuksen parissa. Olet oma-aloitteinen, ripeästi työhön tarttuva ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä. Toivomme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja muun kielitaidon katsomme eduksi.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden.

Hae työpaikkaa 14.10.2018 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme bdo.fi/rekry. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Tehtävästä voit kysyä lisää johtaja Harri Huikurilta, puh. 040 562 8672 tai Tax partner Antti Suulamolta, puh. 040 7070 977.