(Poistunut julkaisusta)

Tulosyksikön päällikkö
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Etsimme nyt tulosyksikön päällikköä Efora Oy:lle Ouluun.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tulosyksikön päällikön tehtävässä sinulla on ainutkertainen tilaisuus kehittää ja viedä käytäntöön tulevaisuuden kunnossapitoratkaisuja. Tehtävä tarjoaa sinulle näköalapaikan Eforan ja Stora Enson Oulun tehtaan liiketoiminnan ytimeen. Tulosyksikön päällikkönä olet mukana suomalaisen teollisen kunnossapidon ja palveluliiketoiminnan edelläkävijyyden rakentamisessa. Saat tilaisuuden hyödyntää käytännössä teollisuuden digitalisaatiota ja teollisen internetin mahdollisuuksia.

Tehtävääsi kuuluu älykkään kunnossapidon prosessien jalkautuksen johtaminen Oulun tehtaalla sekä Efora Oy:n Oulun tulosyksikön ja organisaation kokonaisvaltainen johtaminen. Vastaat asiakkaamme tuotantotehokkuuden parantamisesta (tekniset häiriöt), kunnossapitoyksikön taloudellisesta tuloksesta sekä palveluyhtiön toimintatapojen implementoinnista.

Tulosyksikön päällikkönä toimit aktiivisesti Efora Oy:n johtoryhmän sekä Stora Enso Oy:n Oulun tehtaan johtoryhmän jäsenenä. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle ja työssä matkustuspäiviä on vuodessa noin kaksikymmentä.

Tehtävävaatimukset

Hakijoilta edellytämme insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä työkokemusta palveluliiketoiminnasta ja sen johtamisesta. Lisäksi odotamme kokemusta kunnossapidosta, teollisesta ympäristöstä ja sen toiminnasta. Sinulta löytyy myös osaamista toiminnan analysoimiseen ja analyyseistä toimenpidesuunnitelmien johtamiseen sekä pystyt varmistamaan toimenpiteiden toteutumisen.

Kykenet ihmisten tulokselliseen johtamiseen sekä monimutkaisten asioiden kiteyttämiseen ja niiden viestimiseen selkeästi. Osaat toimia verkostossa ja ymmärrät prosessijohtamista. Etsimme analyyttista sekä määrätietoista tiimipelaajaa, jolta löytyy tilanneälyä. Lisäksi toivomme sinulta esiintymisvalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä muutosvalmiutta ja kykyä muutosjohtamiseen.

Edellytämme SAP-tuntemusta ja englanninkielen hallintaa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.7. klo 13-15 ja 10.7. klo 9-11:

Toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen, 040 670 6056