(Poistunut julkaisusta)

Tulosyksikön johtaja
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Haemme tulosyksikön johtajaa Poriin

Tulosyksikön johtajana johdat ja kehität Satakunnan tulosyksikön toimintaa. Olet tulosvastuullinen ja huolehdit siitä, että liiketoimintatavoitteet saavutetaan nyt ja tulevaisuudessa. Ylläpidät ja edistät asiakas- ja sidosryhmäsuhteita. Ymmärrät asiakaskokemuksen ja laadun korostuneen merkityksen yksikkösi asiakkaiden, eli korkeatasoisista asunnoista ja toimitiloista kiinnostuneiden rakennuttajien ja käyttäjien, keskuudessa. Tunnistat hankkeet ja projektit, joihin satakuntalaisten kannattaa ryhtyä niin Satakunnan alueella kuin tarvittaessa sen maantieteellisten rajojen ulkopuolellakin.

Vastaat yksikkösi strategisesta vuosisuunnittelusta ja sen toteutumisen varmistamisesta. Johdat yksikköäsi arvojemme mukaisesti unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Innostava ja esimerkillinen johtamistyylisi mahdollistaa sen, että tiimisi menestyy ja kasvaa. Sovellat strategiamme ja toimintasuunnitelmamme osaksi yksikkösi arkea.

Teet oman tiimisi lisäksi tiivistä yhteistyötä kahden muun Länsi-Suomen tulosyksikön, hanke- ja projektikehitystiimiemme sekä muiden alueyksiköiden henkilöstön kanssa. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi ja toimimista niiden mukaan
  • erinomaisia johtamis-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja – otat luontevasti roolin joukkueen jäsenenä ja kapteenina
  • asiakaslähtöistä, tuloshakuista ja työturvallisuushakuista toimintatapaa – teet voittoa vastuullisesti
  • näyttöjä rakentamishankkeiden tuloksellisesta ja vastuullisesta läpiviennistä
  • vankkaa kokemusta rakennusalalta
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.

Haluatko tehdä tulosta osana menestyvää tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Aluejohtaja Jussi Ranne (p. 040 560 1356, jussi.ranne@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: yksikönjohtaja, johtaja, tulosyksikkö, rakentaminen, asuntorakentaminen, johtaminen, toimitilarakentaminen
Key words: leader, manager, district manager, construction, residential building, leadership, building, management