(Poistunut julkaisusta)

Tulosyksikön assistentti
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Pysyvätkö langat käsissäsi ja pystytkö pitämään useammatkin pallot ilmassa yhtä aikaa? Jos vastasit kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö Elisan Assistenttipalveluiden Tuotannon tiimissä avoinna olevaan tulosyksikön assistentin tehtävään. Vuoden mittainen, määräaikainen tehtävä täytetään  1.9.2019 alkaen. Aloitus mielellään mahdollisimman pian, mielellään elokuun puolessa välissä, jotta ehdit saada hyvän perehdytyksen rooliin edeltäjältäsi. Ensisijainen työpaikka on Pasilassa.

Tehtävässä pääset seuraamaan teknologian kehitystä kahden hyvin erilaisen ja mielenkiintoisen tulosyksikön johtoryhmätyöskentelyyn osallistumalla. IT Platform and Hosting Services (PHS) vastaa mm. Elisan keskitettyjen pilvi-, palvelin- ja tallennusalustojen suunnittelusta, toimittamisesta, ylläpidosta ja kehityksestä ja Technology & Architecturen (T&A) tehtäviin kuuluvat mm. teknologian johtaminen, arkkitehtuurin kokonaisohjaus, Elisa-tasoinen projektihallinta, testausprosessien kehitys, Tuotannon kehitysyhteistyö sekä tutkimusyhteistyö Elisassa.  Johtoryhmätyöskentelyn lisäksi vastuullasi tulevat olemaan myös molempien tulosyksiköiden johtajien avustaminen muun muassa kalenterihallinnan ja matkajärjestelyiden osalta. Molempien tulosyksiköiden vetäjillä on paljon kansainvälisiä kontakteja, mikä osaltaan rikastuttaa myös tulosyksikön assistentin työtä.

Edellä kuvattujen itsenäisten vastuiden lisäksi tulet työskentelemään osana kahdeksanhenkistä   Tuotannon assistenttitiimiä ja käsittelemään ServicePoint-portaalin kautta tulevia toimeksiantoja matkavarauksista, erilaisista tilauksista, tapahtumista yms. Elisan assistentit työskentelevät ja jakavat osaamistaan myös yhdessä yli tiimirajojen virtuaalisten tiimien kautta.

Jotta kaikki pallot saadaan pidettyä ilmassa ja langat tiukasti käsissä, sinulla tulee olla valmius hahmottaa kokonaisuuksia ja ratkaista eteen tulevia ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ja halua työskennellä ryhmässä, mutta myös valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Joustavuus, vastuullisuus ja paineensietokyky mahdollistavat myös nopeisiin muutoksiin reagoinnin.

 Lisäksi tehtävän hoito edellyttää:

  • Erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia, mm. MS Office -ohjelmien hallinta on perusedellytys
  • Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Assistentti- tai vastaava koulutus (AMK tai vastaava taso)

Elisa on tutkitusti Suomen parhaimpia työpaikkoja, ja täällä pidetään erityisesti mm. meidä joustavista työtavoista, jatkuvan oppimisen kulttuurista sekä ihanista ja rennoista työkavereista. Lue lisää Elisasta ja elisalaisista täältä.

Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian! Lisätietoja saat Johanna Jaakkolalta johanna.jaakkola@elisa.fi tai puh. 050 568 7351.  Lomakaudesta johtuen toivomme, että jätät yhteydenottopyynnöt tekstiviestillä.  Tervetuloa joukkoomme!

Teetämme valitulle ehdokkaalle perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.