(Poistunut julkaisusta)

Tulli- ja valmisteveroasiantuntija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Etsimme kokenutta asiantuntijaa vahvistamaan tulli- ja valmisteverotiimiämme Helsinkiin.

Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja autamme käytännönläheisesti eri toimialojen tuonti-, vienti- ja valmisteverokysymyksissä. Olemme asiakkaidemme tukena myös yrityskaupoissa, strukturoinneissa sekä järjestelmämuutoksissa. Neuvomme tulli- ja verotarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä toimimme asiamiehenä muutoksenhakuprosesseissa eri oikeusasteissa. Asiakkaamme ovat niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yhtiöitä start up -yhtiöistä pörssiyhtiöihin. Toimintamme on asiakaslähtöistä, suoraselkäistä ja luotettavaa, ja tavoitteenamme on parantaa ja tehostaa asiakkaidemme toimintaa.

Toimeksiantoihimme kuuluvat mm.

  • Tullaukseen ja valmisteverotukseen liittyvä neuvonta.
  • Tulli- ja valmisteverotoiminnan suunnittelu.
  • Avustaminen yritysjärjestelyissä ja toimintamallien muutoksissa.
  • Vastineiden, valitusten ja oikaisujen valmistelu.
  • Asiakassuhteiden hoitaminen ja myynti.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTK-/OTM-, KTM- tai vastaavaa tutkintoa.
  • Vähintään kolmen vuoden käytännön kokemusta tulli- tai valmisteveroasiantuntijan tehtävistä Tullista, Verohallinnosta, teollisuudesta, tilintarkastus- tai asianajotoimistosta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista sekä englannin että suomen kielen taitoa.

Etsimme joukkoomme aktiivista ja aikaansaavaa asiantuntijaa. Arvostamme vastuuntuntoista otetta työskentelyyn ja kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti. Toivomme, että olet valmis toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa ja tuet omalta osaltasi rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Mitä tarjoamme?

Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöihimme ja arvostamme yksilöitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme. Maailmanlaajuinen PwC-ketju tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme ison talon kattavat edut esimerkiksi liikuntaan, kulttuuriin ja terveydenhuoltoon liittyen.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 5.1.2020.

Lisätietoja tehtävistä antaa Maarit Pokkinen, puh. 050 337 7805 tai maarit.pokkinen@pwc.com.