(Poistunut julkaisusta)

Tulkki (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Tulkkikeskus Ästerä Oy on keskisuuri tulkkaus- ja käännöstoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta operoimme valtakunnallisesti. Tulkkikeskus Ästerä Oy toteuttaa tulkkaus- ja käännöspalveluja useilla eri kielillä sekä yksityisen että julkisen sektorin johtaville toimijoille. Monen vuoden työkokemus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat antaneet toiminnallemme vankan perustan tulkkaus- ja käännöspalvelualalla Suomessa jo 25 vuoden ajan. Olemme erikoistuneet etenkin maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita koskeviin tulkkaustilanteisiin ja kielivalikoimamme kattaa yli 60 kieltä. Vahvuutemme ovat sitoutuneet ja ammattitaitoiset tulkit ja kääntäjät, jotka hallitsevat erinomaisen kielitaidon lisäksi vaativatkin tulkkaustilanteet. Työntekijämme ovat puolueettomia, taustaltaan nuhteettomia ja heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

Tulkkikeskus Ästerä Oy hakee joukkoonsa innokkaita ja sitoutuneita tulkkeja. Tällä hetkellä hakusessa on somalin kielen tulkki. Tulkattavan kielen lisäksi tulkin tulee osata hyvää suomen kieltä.

Tulkkaus tapahtuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Myös puhelintulkkauksia on mahdollista tehdä, tällöin työ tapahtuu etänä.

Hakijalta odotamme:
- aikaisempaa kokemusta tulkin työstä
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- ammattitaitoista ja luotettavaa työotetta

Katsomme eduksi:
- tulkin tutkinnon (ammattikoulu tai ammattikorkeakoulu)

Oletko hakemamme tulkkauksen ammattilainen? Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.6.2018 mennessä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:si sähköpostitse rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle otsikolla "tulkki". Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä puh. 050 411 0390.