(Poistunut julkaisusta)

Tulkki - Avoin haku
Túlka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Sinustako Túlka- tulkki? Haemme koko ajan koulutettuja ja kokeneita ammattitulkkeja vastaamaan kasvavaan tulkkaustarpeeseen. Túlka-tulkkina voit vastaanottaa tulkkauksia sinulle sopivana aikana.

Etsimme ammattitulkkeja, joilla on asioimistulkkauskokemusta ja jotka haluavat hyödyntää uusinta teknologiaa, mobiilisovellusta, tulkkauksessa. Mobiilitulkkaus on uusi etätulkkauksen muoto, jossa käytetään älylaitteen sovellusta videoyhteyden kanssa.

Katsomme eduksi asioimistulkkauksen ammattitutkinnon, tulkki (AMK)- ja korkeakoulututkinnon toisessa tai useammassa työkielessä.

Työ sopii loistavasti sinulle, joka haluat ansaita joustavasti asioimistulkkausosaamisellasi tekemällä töitä silloin, kun sinulle sopii.

Miten palvelu toimii?

Perinteisestä poikkeava Túlka-palvelu toimii näin: asiakas saa tulkkauspalvelua välittömästi ilman ajanvarausta lähettämällä tulkkauspyynnön mobiilisovelluksen kautta. Túlka-tulkit saavat tästä viestin ja heistä nopein poimii tulkkauspyynnön itselleen ja tulkkaa videon välityksellä. Uudenlaista, helppoa ja nopeaa!

Mikä Tulka Oy on?

Meidän tehtävänämme on mahdollistaa eri kieltä puhuvien ihmisten välinen vuorovaikutus. Uskomme ihmisten keskinäisen ymmärryksen olevan avaintekijän nyt ja tulevaisuudessa, jonka varaa yhteiskuntarauhammekin rakentuu. Kehitämme uutta tulkkausteknologiaa ja -toimintamalleja, joilla asiakaskokemus paranee ja tulkkauspalvelun toimittaminen tehostuu. Samalla luomme uutta markkinaa mahdollistamalla tulkkauksen nopeissa on-demand tilanteissa. Rakennamme ennakkoluulottomasti yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa.

Katso lisätietoja www.tulka.com

Tarjoamme sinulle:

 • mukavan ja aktiivisen tulkkiyhteisön
 • joustavan tavan työskennellä etänä, videon välityksellä
 • kilpailukykyisen palkan
 • mahdollisuuden kehittyä tulkkauksen ammattilaisena

Tule mukaan luomaan kanssamme tulkkauksen uutta aaltoa!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja yhteystietosi mahdollisimman nopeasti järjestelmämme kautta. Edellytykset työnsaannille:

 • hyvä suomen kielen taito
 • asioimistulkkauskokemus
 • hyvä toisen työkielen taito

Eduksi luettavat asiat:

 • asioimistulkin ammattitutkinto
 • tulkki (AMK)

  Edellytykset työnsaannille: hyvä suomen kielen taito, asioimistulkkauskokemus, hyvä toisen työkielen taito
  Eduksi luettavat asiat: asioimistulkin ammattitutkinto, tulkki (AMK)