(Poistunut julkaisusta)

Tulityövalvojia Iisalmeen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Oletko tarkkasilmäinen ja luotettava persoona, joka ei pelkää vastuuta? Hienoa, jatka vain lukemista!

Etsimme asiakkaallemme valvontatehtäviin valppaita ja luotettavia TULITYÖVALVOJIA tehdasympäristöön Iisalmeen.

Tulityövalvojana on tiedettävä tulityöstä aiheutuvat vaarat, osattava tehdä hätäilmoitus ja käyttää alkusammutuskalustoa. Työalueen on oltava jatkuvan silmälläpidon alaisena.  Työtä tehdään tiimissä, mutta itsenäisellä työotteella. Työ on kolmivuorotyötä aamu (6-14) / väli (14-22) / ja yö (22-06) vuoroissa

Odotamme sinulta työhön tarvittavaa tilanneherkkyyttä, sekä reipasta ja aktiivista asennetta, joka ei pelkää tarttua toimeen. Aikaisempi kokemus alalta on eduksesi, mutta oikealla asenteella ja työhön annettavalla perehdytyksellä pääset myös kiinni valvontaan. Työhön vaaditaan voimassa olevaa tulityökorttia ja autoa työpaikalle siirtymiseen. Työpaikka on kirjaimellisesti savuton ja puhelimen käyttö työaikana on kielletty.

Tarjoamme työtä haastavassa ja vastuullisessa työympäristössä, hyvän tiimin ympäröimänä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää 

Sara Vepsäläiseltä p. 045 78817711 / sara.vepsalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset.fi – Hyvää työtä.