(Poistunut julkaisusta)

Tulityövahti - Joensuu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Viafin Process Piping Oy on teollisuuden putkistoja, kunnossapitoa ja laiteasennuksia tekevä yhtiö, joka kuuluu Viafin-konserniin. Konsernin liikevaihto on noin 60 M€ ja se työllistää noin 300 henkilöä. Lisätietoja www.viafin.fi Etsimme nyt Viafinille määräaikaiseen työsuhteeseen kolmea tulityövahtia Joensuun liepeille Uimaharjulle. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja työsuhteen arvioitu ajankohta on 15.7.-15.9.2019.

Tehtävän kuvaus

Tulityövahtina toimit palovahtina ennaltaehkäisten mahdollisia hitsauksesta aiheutuvia syttymisvaaroja. Työtä tehdään noin 40 tuntia viikossa maanantaista torstaihin, jonka jälkeen on pitkä viikonloppuvapaa (pe-su). Työ vaatii joustavuutta, sillä toisinaan päivät voivat venyä pitkiksi.

Odotamme sinulta

Etsimämme henkilö on reipas, tarkka ja huolellinen tekijä. Keskittymiskyky ja nopea reagointi tilanteisiin ovat tehtävän kannalta tärkeitä. Työ edellyttää voimassa olevaa tulityökorttia ja 18-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus vastaavista tulityötehtävistä katsotaan eduksi, mutta oikean henkilön löytyessä asenne työtä kohtaan ratkaisee.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / ja henkilöstökonsulttiharjoittelija Viivi Nykänen, puh. 0306090680 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 27.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.