(Poistunut julkaisusta)

Tulevia tilintarkastuksen ammattilaisia Tampereelle
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Oletko kiinnostunut monipuolisista tilintarkastuksen tehtävistä kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Tampereelle uusia kollegoja vakituiseen työsuhteeseen tilintarkastuksen tehtäviin.

Tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut -yksikkömme toimintatapa pohjautuu asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä liiketoimintaan liittyvien riskien huomioimiseen. Asiakaskuntamme muodostuu paikallisista perhe- ja pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Ammattimainen tilintarkastuksemme tarjoaa asiakasyritysten johdolle ja omistajille varmuuden organisaation taloudellisesta tilanteesta ja siihen liittyvän taloudellisen raportoinnin oikeellisuudesta. Työskentelet osana sekä pieniä että isompia tilintarkastustiimejä ja pääset kantamaan kokonaisvaltaisen vastuun tarkastuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa.
  • Opintojesi pohjalta sinulla on valmiudet KHT-, HT- tai JHT-tutkinnon suorittamiseen.
  • Olet vasta urasi alussa tai olet jo hankkinut hieman työkokemusta tilintarkastus-, controller- tai muista taloushallinnon tehtävistä.
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja nautit vaihtelevista työpäivistä eri asiakastöiden parissa. Lisäksi motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja haluat panostaa siihen.

Miksi tulisit tiimiimme?

Pääset osaksi mahtavaa työporukkaa, jossa yhteishenki on vahva ja työkaverit timanttisia! Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Meiltä löytyvät asiantuntevat kollegat ja järjestämme jatkuvasti henkilökunnallemme koulutuksia, joten tehtävä tarjoaa myös loistavan tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja uusien taitojen oppimiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.05.2018, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katariina Korjus, 040 351 8913.