(Poistunut julkaisusta)

Tulevia CRM- ja asiakkuudenhallinnan asiantuntijoita (Salesforce)
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Kiinnostaako uusi työpaikka ja mahdollisuus kehittyä maailman johtavan CRM-järjestelmän eturivin tekijäksi? Haluatko olla mukana kehittämässä uusia tehokkaita ratkaisuja vauhdittamaan yritysten myyntiä ja asiakaskokemusta?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä – tässä on sinulle mahtava ponnahduslauta maailmanlaajuiseen Salesforce-ekosysteemiin, jossa ammatilliselle kehittymisellesi ei aseteta rajoitteita.

Salesforce on maailman johtava pilvipalveluna tarjottava CRM-alusta. Anna uteliaisuudellesi mahdollisuus, ja hae mukaan Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jonka kautta pääset osaksi Salesforcen jatkuvasti kasvavaa ekosysteemiä. Mukana kouluttamassa ja rekrytoimassa uusia Salesforce-osaajia ovat mm. Advance B2B, Barona, Ferratum, Fluido, Dentsu, DigipartnerIT, Digitalist Group, Helvar, Isobar, Posti, Roger Studios, SOK, ja Wärtsilä sekä joukko Tampereen ja Jyväskylän alueen yrityksiä. Lue tarkemmin rekrytoivista yrityksistä ja heidän tarpeistaan: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/

Haluatko sinä kehittyä Salesforce -asiantuntijaksi?

Yritykset hakevat Salesforce Acadedmy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia kasvamaan mm. seuraaviin rooleihin: Salesforce pääkäyttäjä, Salesforce liiketoiminta/tekninen konsultti, Salesforce kouluttaja, Markkinointiautomaation asiantuntija, Salesforce kehittäjä

Voit hakea Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Salesforce Academy on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Salesforcen ja rekrytoivien yritysten kanssa.

Työurasi paras investointi:

· Pääset kehittämään osaamistasi laadukkaan koulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta 6 kk rekrytoivassa koulutusohjelmassa (4.11.2019 – 7.5.2020).

· Pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä Suomen eturivin yrityksissä, joissa osaamistasi arvostetaan.

· Saat reilun 20 päivän kattavan Salesforce Customer Success -asiantuntijakoulutuksen sekä sitä tukevan laajan Salesforcen Trailhead e-learning tarjonnan osaamisesi kehittämiseksi. Salesforce Academy osallistujat ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutukseen ja antaneet arvosanaksi 4,4/5.

· Mahdollisuus suorittaa arvostettu Salesforce Administration -sertifikaatti.

· Sinulla on hieno mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen: viimeisimmästä Salesforce Academysta valmistuneista 92% sai työpaikan heti koulutuksen päätyttyä.

· Saat loistavat eväät verkostoitumiseen Salesforce Academy alumnien sekä muiden Salesforcen verkostojen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

 

 

Hae heti!

Haastattelut ovat jo käynnissä, joten hae heti tai viimeistään 14.10.2019!

Salesforce Academyyn haetaan jättämällä virallinen työhallinnon koulutushakemus sähköisesti TE-palveluiden järjestelmässä osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 687186).

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Pyydämme sinua täyttämään myös Sarasen rekrytointiprofiilin osoitteessa https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=342 . Huomioithan, että Saraselle jätetty rekrytointiprofiili on käyntikorttisi rekrytoiviin yrityksiin.

Täytäthän sekä työhallinnon koulutushakemuksen sekä Sarasen rekrytointiprofiilin erityisen huolella, sillä kutsumme näiden hakemusten perusteella sinut Salesforce Academy -ryhmähaastatteluun, joka on haastattelukierroksista ensimmäinen.

Lisätiedot: Nettisivuiltamme https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/ sekä Pinja Heimalalta, pinja.heimala@saranen.fi, 040 849 3962. Parhaiten tavoitat Pinjan sähköpostitse tai puhelimitse tiistaisin klo 9-11 ja keskiviikkoisin kello 12-14.