(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden verkkokauppa-asiantuntija
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Maailman paras ostaja on ahkeroinut ja Tokmannin verkkokauppa on täynnä edullisia laatutuotteita. Verkkokauppamme liikevaihto kasvaa huimasti ja nyt haluammekin kannustaa sinua hyppäämään mukaan iloiseen ja idearikkaaseen verkkokauppatiimiin kehittämään verkkokauppaamme!

Tässä tehtävässä pääset mukaan varmistamaan verkkokauppamme taustaprosessien toimivuuden ja tuotteiden näkyvyyden asiakkaillemme sekä kehittämään toimivia prosesseja yhdessä tiimisi ja keskeisten sidosryhmien kanssa.


Millaisesta tehtävästä ja tiimistä on kyse?


Päivittäisessä työssäsi varmistat Tokmannin valikoimiin kuuluvien tuotteiden sekä kampanjoiden oikea-aikaisen löytymisen verkkokaupastamme, huolehdit valittujen tuotekategorioiden, tuotteiden sekä tuotekuvien ja bannerien oikea-aikaisesta näkyvyydestä verkkokaupassa vuosikalenterin teemojen ja tarjoussanomissa julkaistavien kampanjoiden mukaisesti. Tämän lisäksi tärkeä osa työtäsi tulee olemaan tuotevalikoiman hallinnointiin ja näkyvyyteen liittyvien prosessien kehittäminen verkkokauppatiimin ideoita hyödyntäen ja tiiviissä yhteistyössä osto-, toimitusketju, IT- ja markkinointiyksiköiden kanssa toimien.


Pääset työskentelemään osana porukkaa, jossa villejäkään ideoita ei karsasteta, vaan päinvastoin luovuuteen kannustetaan ja uusia juttuja lähdetään kokeilemaan rohkeasti!  Harvassa työssä saat yhtä reaaliaikaista tietoa tekemiesi päätösten vaikutuksista ja pystyt heti kehittämään ja muokkaamaan toimintaasi tulosten optimoimiseksi.


Kenelle työtehtävä sopii?


Tässä tehtävässä tärkeintä on, että sinulla on aito kiinnostus verkkokaupan myynnin kehittämistä kohtaan ja positiivinen, utelias ja toimeen tarttuva asenne sekä hyvät yhteistyötaidot. Valmis verkkokaupan asiantuntija sinun ei siis tarvitse olla, ja koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi, insinööri tai humanistisen alan maisteri. Aiempi työkokemus myymälätyöstä sekä järjestelmien ja verkkokaupan parissa on tässä tehtävässä hyödyksi. Tärkeää on, että langat pysyvät käsissäsi, vaikka pöydälläsi olisi yhtä aikaa useampia tehtäviä tai kokonaisuuksia. Lisäksi verkostoidut sujuvasti ja sinulla on hyvää pelisilmää toimiessasi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Viihdyt tässä työssä, jos työskentelet mielelläsi niin tarkkojen rutiinitehtävien kuin luovempien tehtävienkin parissa. Käytät työssäsi monenlaisia järjestelmiä, joten kyky oppia helposti uusien järjestelmien käyttöä antaa sinulle hyvät valmiudet toimia tässä tehtävässä. Hyödynnät työssäsi numerodataa, joka on usein tuhansia rivejä sisältävän Excel –taulukon muodossa, joten analyyttisyys ja Excelin sujuva käyttö on edellytys työssä menestymiselle.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan Tokmannin verkkokaupan menestykseen. Vaikka verkkokauppamme on kehittynyt huimaa vauhtia, niin tekemistä ja kehittämistä riittää. Meillä pääset näkemään oman kädenjälkesi nopeasti, ja pitkässä juoksussa kehittämään koko Tokmannin verkkokauppaa entistä toimivammaksi, kannattavammaksi ja asiakasystävällisemmäksi. Pääset myös kehittämään omaa osaamistasi ja oppimaan työssäsi paljon koko liiketoiminnastamme sekä eri osastojemme työstä onnistuneen asiakaskokemuksen eteen.


Näiden asioiden lisäksi tarjoamme sinulle kivan ja kannustavan tiimin tuen työssäsi. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että teemme yhdessä kaupallisesti järkeviä päätöksiä ja toimimme kustannustehokkaasti. Tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Työpaikan sijainti


Toimistomme sijaitsee logistiikkakeskuksemme yhteydessä Mäntsälässä vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella.


Hakuohje ja lisätiedot


Kiinnostuitko? Hienoa! Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.10.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä jo hakuajan puitteissa. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of eCommerce Markus Sinisalo p. 020 728 7402 ti 13.10. klo 12-13:30 ja to 15.10. klo 10-11:30.


Hakusanat: verkkokauppa, tuotteistus, verkkokauppaprosessit