(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden tilintarkastuksen ammattilaisia Rovaniemelle
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Oletko kiinnostunut monipuolisista tilintarkastuksen tehtävistä kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Rovaniemelle uransa alkuvaiheessa olevia tilintarkastajia vakituiseen työsuhteeseen.

Tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut -yksikkömme toimintatapa pohjautuu asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä liiketoimintaan liittyvien riskien huomioimiseen. Asiakaskuntamme muodostuu paikallisista perhe- ja pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Ammattimainen tilintarkastuksemme tarjoaa asiakasyritysten johdolle ja omistajille varmuuden organisaation taloudellisesta tilanteesta ja siihen liittyvän taloudellisen raportoinnin oikeellisuudesta. Työskentelet osana sekä pieniä että isompia tilintarkastustiimejä ja pääset kantamaan vastuuta tarkastuksesta yhdessä tiimin kanssa.

Mitä toivomme sinulta

  • Soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa.
  • Valmiudet HT ja KHT-tutkinnon suorittamiseen.
  • Kokemus kirjanpitotehtävistä tai tilintarkastuksesta katsotaan eduksi mutta ei ole pakollista tehtävää varten.
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa ja sitoutumaan tiimien tavoitteisiin. Sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja nautit vaihtelevista työpäivistä eri asiakastöiden parissa. Lisäksi motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja haluat panostaa siihen.

Miksi tulisit tiimiimme?

Pääset osaksi mahtavaa työporukkaa, jossa yhteishenki on vahva ja työkaverit timanttisia! Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Meiltä löytyvät asiantuntevat kollegat ja järjestämme jatkuvasti henkilökunnallemme koulutuksia, joten tehtävä tarjoaa myös loistavan tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja uusien taitojen oppimiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Petrelius p . 040 162 7004