(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden tietoturvapäällikkö, kokoaikainen, Air Navigation Services Finland
Air Navigation Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Ovatko tieto- ja kyberturvallisuus sekä GDPR kiinnostuksen kohteitasi? Haluaisitko päästä organisoimaan ja kehittämään ANS Finlandin tieto- ja kyberturvallisuusjärjestelyjä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tulevaisuuden tietoturvapäällikkö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Air Navigation Services Finlandille, kehittymishaluista tulevaisuuden tietoturvapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Air Navigation Services Finlandille.

Tulevaisuuden tietoturvapäällikkönä luot ja ylläpidät tietoturvan hallintamallia.  Vastuullasi on hallinnollisten tietojärjestelmien sekä toimintavarmuudeltaan kriittisten operatiivisten ohjausjärjestelmien tietoturvan hallinta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä TMF-konsernin tietoturvaorganisaation kanssa. Seuraat alan kehitystä etsien aktiivisesti uusia toiminta- ja toteutustapoja järjestelmien toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi tietoturvauhkien varalta. Varmistat, että hyväksytyt toimintamallit ja ohjeet viedään käytäntöön osana organisaation turvallisuus- ja riskienhallintaprosesseja. Osallistut teknisten järjestelmien suunnittelu- ja hankintaprosessiin määrittelemällä järjestelmiin liittyviä tietoturvavaatimuksia. Lisäksi vastaat palvelu- ja alihankintasopimuksiin liittyvien tietoturva- ja tietosuojavaatimusten määrittelystä. Pidät säännöllisesti yhteyttä tietoturva-alan keskeisiin toimijoihin.

ANS Finland on lennonvarmistuspalvelun tarjoaja, joka tekee turvallisen, tehokkaan ja toimivan lentoliikenteen todeksi vuoden jokaisena päivänä, kaikissa olosuhteissa. ANS Finlandin toimintaa määrittää vastuullisuus: lentokoneiden nousujen ja lähestymisten menetelmät on viritetty huippuunsa. Sen tuloksena meillä Suomessa on Euroopan ympäristötehokkain ilmatila.  Voit lukea Air Navigation Services Finlandista lisää heidän nettisivuillaan: https://www.ansfinland.fi/fi

Pääasialliset tehtävät

 • Tieto- ja kyberturvallisuusjärjestelyjen organisointi sekä kehittäminen
 • Toimintamallien ja ohjeiden luominen sekä vieminen käytäntöön
 • Tietoturva- ja tietosuojavaatimusten määrittely
 • Tietosuojaprosessin (GDPR) ylläpito ja kehittäminen

Odotamme sinulta

 • Teknistä tutkintoa
 • Vahvaa käyttöjärjestelmien, tietoverkkojen ja niiden ylläpidon, sekä data-arkkitehtuurin liittyvien asioiden tuntemusta
 • Tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvien standardien, määräysten ja ajantasaisten käytäntöjen tuntemusta
 • Hyvää suullista esitystaitoa ja kykyä tuottaa laadukasta ja helposti ymmärrettävää kirjallista materiaalia
 • Kykyä luoda ja edistää hyvää tietoturvakulttuuria yli organisaatiorajojen
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle 

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
 • Mukavat ja kannustavat kollegat
 • Tulevaisuuteen katsovan työnantajan
 • Erinomaiset kehitysmahdollisuudet
 • Kattavat työsuhde-edut

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.7.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on sovittavissa, kuitenkin mielellään elo-syyskuussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Consultant Manager Jasmin Niemelä (0406305857, jasmin.niemela@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.