(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden tekninen asiantuntija, kokoaikainen, VTA Tekniikka Oy, Pirkkala
VTA Tekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Haluatko työskennellä nostolaitteiden toimialan näköalapaikalla? Oletko tiimityöskentelytaitoinen, tarkka ja huolellinen työntekijä, joka tarttuu rohkeasti haasteisiin? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, VTA Tekniikka Oy:lle, tulevaisuuden teknistä asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pirkkalaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tässä tehtävässä pääasialliset työtehtäväsi ovat talon sisäinen ja ulkoinen tekninen neuvonta raskaan kuljetuskaluston nostolaitteisiin liittyen. Lisäksi pääset tekemään teknistä koulutusta niin sisäisesti kuin ulkoisesti nostolaitetekniikkaan liittyen. Tehtävä sisältää myös päämiehen kanssa tapahtuvaa yhteydenpitoa sekä tiedonvälitystä päämieheltä yritykselle sekä muille yrityksen sidosryhmille.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (kuten konetekniikan tai ajoneuvotekniikan amk/DI, tai loppusuoralla olevat alan opinnot) tai aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, etkä pelkää tarttua toimeen. Otat sinnikkäästi asioista selvää, ja olet reipas kontaktoimaan eri sidosryhmiä. Lisäksi odotamme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa. Lisätietoja: http://www.vta.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Tekninen neuvonta raskaan kuljetuskaluston nostolaitteisiin liittyen (talon sisäinen ja ulkoinen)
 • Tekninen kouluttaminen
 • Yhteydenpito päämiehen kanssa sekä tiedonvälitys sidosryhmille
Odotamme sinulta
 • Oppimishalua ja kiinnostusta alaa kohtaan
 • Tiimityöskentelytaitoja sekä tarkkaa ja huolellista työotetta
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja saksan kielitaidoista on tehtävässä hyötyä
 • Kokemusta koneiden parissa toimimisesta käyttäjänä tai korjaajana.
 • Omaa autoa
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden työskennellä näköalapaikalla nostolaitteiden toimialan ytimessä
 • Tilaisuuden päästä työskentelemään ensimmäisenä alan uutuuksien ja eri tuotemallien parissa
 • Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
 • Auttavaisen ja luottavaisen työyhteisön, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.03.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.