(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden SQL-osaaja, kokoaikainen, OP-Palvelut Oy
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Oletko kiinnostunut ongelmanratkaisusta sekä datan hallinnasta? Haluaisitko päästä syventämään osaamistasi intensiivikoulutuksen merkeissä ennen työn aloittamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tulevaisuuden SQL-osaaja!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, OP Palvelut Oy:lle, tulevaisuuden SQL-osaajaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan perehdytyksen lisäksi koulutus yhteistyökumppanimme Ari Hovin toimesta. Voit lukea lisää yhteistyöstämme täällä: https://www.studentwork.fi/blogi/data-alan-osaajabuumi-tassa-ratkaisu/

Tulevaisuuden SQL-osaajana työsi ytimessä on markkinoinnin asiakasdatan tutkiminen ja hallinnoiminen. Tulet toimimaan linkkinä OP:n markkinoinnin suuntaan ja vastuullasi on myös dataan liittyviin ongelmiin reagoiminen. Ketterien toimintatapojen ansiosta työnkuvasi on monipuolinen ja tämä tehtävä onkin erinomainen mahdollisuus päästä kartuttamaan kokemusta laaja-alaisesti. Kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse hallita vielä, sillä tarjoamme sinulle perehdytyksen lisäksi työssäsi tarvittavaan tekniseen osaamiseen keskittyvän 11 päivän intensiivikoulutuksen.

OP Ryhmä on osuustoiminnallinen, vuonna 1902 perustettu itsenäisten osuuspankkien sekä ryhmän keskusyhteisön tytäryhtiöineen muodostama keskinäisessä yhteisvastuussa toimiva finanssiryhmä.

OP Ryhmän menestyksen perusta on vahvasti sidoksissa omistaja-asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden taloudellisen menestyksen, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseen. Suomalaisuus on tärkeä osa ryhmän identiteettiä.

OP Ryhmän muodostavat 31.12.2018 tilanteessa 156 jäsenosuuspankkia sekä niiden keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen; yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken. OP Ryhmän perustehtävänä on luoda vahvan vakavaraisuutensa ja tehokkuutensa avulla kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. 

OP Ryhmän liiketoiminta on jaettu kolmeen segmenttiin: Pankkitoiminnan henkilö- ja pk-yritysasiakkaat, Pankkitoiminnan yritys- ja instituutioasiakkaat sekä Vakuutusasiakkaat. Tässä tehtävässä tulisit työskentelemään OP-keskusyhteisössä Kehittäminen & teknologia -toiminnossa.

Pääasialliset tehtävät 

 • Asiakasdatan tutkiminen ja hallinnointi
 • Markkinoinnin tukeminen dataan liittyvissä asioissa
 • Dataan liittyviin ongelmiin reagoiminen ja käyttäjätuki

Odotamme sinulta 

 • Perusymmärrystä SQL:stä ja relaatiotietokannoista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa 
 • Intoa ja motivaatiota kehittyä alan asiantuntijaksi
 • Hyvää järjestelmäosaamista ja valmiutta syventää taitojasi

Tarjoamme sinulle 

 • Tekniseen osaamiseen keskittyvän intensiivikoulutuksen työsuhteesi alkuun
 • Hyvän perehdytyksen tehtäviin ja yritykseen
 • Mahdollisuuden kehittyä tietojenkäsittelyn ammattilaiseksi
 • Asiantuntevan ja kannustavan ketterän tiimin tuen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.5.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin kesäkuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.