(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden sopimusasiantuntija, kokoaikainen, Suomen Yliopistokiinteistöt Oy, Tampere
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Kiinnostaako sinua tarkkuutta vaativat työtehtävät? Onko Excel sinulle tuttu työkalu ja omaatko analyyttisen työotteen? Oletko proaktiivinen tiimipelaaja, joka omaa hyvät neuvottelutaidot? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tulevaisuuden sopimusasiantuntija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle, tulevaisuuden sopimusasiantuntijaa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan kirjoille. 

Tulevaisuuden sopimusasiantuntijana osallistut kokonaisvaltaisesti vuokra- ja palvelusopimuksien laatimiseen. Tehtävänäsi on kiinteistöjen vuokrasopimusten valmisteluun liittyvät laskenta- ja määrittelytehtävät, kuten kohdetietojen kerääminen, hintojen laskenta, sopimusehtojen määritteleminen sekä muut sopimusjuridiset tehtävät.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää yliopistokiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. SYK kehittää vetovoimaisia kampuksia ja luo alueellisen kasvun mahdollisuuksia yhdistämällä tieteen ja tutkimuksen, elinkeinoelämän ja elävän kaupungin. SYK tarjoaa muun muassa korkeakoulujen, yritysten ja palveluntarjoajien käyttöön tulevaisuuden tilaratkaisuja sekä asiakkaiden tarpeita vastaavia, kustannustehokkaita tiloja. SYK:n omistavat Suomen valtio ja 9 yliopistoa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Yhtiön tasearvo on noin 1,4 miljardia euroa, ja se koostuu noin 250 rakennuksesta. Vuoden 2018 liikevaihto oli 158 miljoonaa euroa. Lisätietoa yrityksestä: www.sykoy.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Vuokra- ja palvelusopimusten laatiminen
 • Sopimusten valmisteluun liittyvät laskenta- ja määrittelytehtävät

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (DI, KTM)
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Aktiivista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
 • Office 365 ohjelmistojen osaamista

Tarjoamme sinulle

 • Vakavaraisen yrityksen, jolla on mahtava asiakaskunta
 • Merkityksellisen työn, sillä pääset mukaan kampusten kehittämiseen
 • Tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattitaitoisten kollegoiden tukemana
 • Rennon ja dynaamisen työympäristön
 • Joustavat työajat

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.09.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on hakijan tilanteen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.