(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden ratasuunnittelija, kokoaikainen, Sweco Infra & Rail Oy, useita paikkakuntia
Sweco Infra & Rail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Sweco Infra & Rail Oy:lle, tulevaisuuden ratasuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin, Tampereelle, Kouvolaan, Lahteen tai Turkuun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Sweco Infra & Rail Oy:lle. Aloitus tehtävässä on alkuvuodesta 2021.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa ratasuunnittelun työtehtävissä. Työtehtäviäsi ovat mm. lähtöaineistojen hankinta, suunnitelma-aineistojen tuottaminen, huoltoteiden suunnittelu ja suunnitelmakarttojen tuottaminen, mallintaminen ja dokumentointi. Tarkemmat työtehtävät määräytyvät valitun henkilön osaamisen ja taustan perusteella.

Tämä tehtävä sopii henkilölle, jolla tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI, esim. yhdyskuntatekniikka tai suunnitteluassistentin koulutusohjelma) tai vähintään opinnäytetyövaiheessa olevat opinnot soveltuvista opinnoista. Sinulla on myös pitkäjänteinen työskentelyote, ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet myös yhteistyökykyinen tiimipelaaja, ja erilaisten ohjelmistojen parissa työskentely on sinulle mielekästä.

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Työmme tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä energia- ja vesihuollon ratkaisuja. Yhteensä 17 000 työntekijäämme tarjoaa asiakkaillemme juuri oikeanlaista osaamista kaikenkokoisiin hankkeisiin. Toteutamme vuosittain projekteja 70 maassa ympäri maailman. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on 1,9 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Lue lisää Swecosta: https://www.sweco.fi/

Pääasialliset tehtävät

- Lähtöaineistojen hankinta

- Suunnitelma-aineistojen tuottaminen

- Huoltoteiden suunnittelu ja suunnitelmakarttojen tuottaminen

- Mallintaminen ja dokumentointi

- Tarkemmat työtehtävät määräytyvät henkilön osaamisen

Odotamme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK/DI esim. yhdyskuntatekniikka) tai vähintään opinnäytetyövaiheessa olevia opintoja

- Tiimityöskentelytaitoja

- Pitkäjänteistä työskentelyotetta ja motivaatiota oppia uutta

- Hyviä tietoteknisiä taitoja

- Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielitaito on hyödyksi.

Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa

- Kannustavan tiimin tuen

- Kattavan perehdytyksen

- Lounas- ja virike-edun


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.


Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.


Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.


Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!