Tulevaisuuden projektin- ja palveluhallinnan asiantuntijoita!
Talentgate

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Oletko hyvä ratkaisemaan ongelmia ja viestimään selkeästi? Pysyykö sinulla langat käsissä? Tämä on mahdollisuutesi kehittyä sertifioiduksi projektinhallinnan asiantuntijaksi ja löytää tulevaisuuden työpaikkasi.

 

Useat suomalaiset yritykset etsivät uusia kykyjä rekrytoivan Project & IT Service Management F.E.C. -koulutusohjelman kautta. Kuusi kuukautta kestävän ohjelman tavoitteena on vahvistaa ja sertifioida projektinhallintaosaamistasi sekä käytännön työskentelyn että asiantuntijakoulutusten avulla. Ohjelman aikana sinulla on myös mahdollisuus suorittaa joko Prince2 Foundation- tai ITIL4 Foundation -sertifikaatti. Asiantuntijakoulutus ja sertifiointi toteutetaan englanniksi.

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

Useiden eri toimialojen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yritykset valitsevat hakijoiden joukosta itselleen soveltuvan osaajan perehtymään ja työskentelemään määrittelemissään tehtävissä. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä.

Tehtävänimikkeesi ohjelman aikana tai sen jälkeen voi olla esim. System Manager, Project Manager, Technology Specialist, IT Project Manager, Technical Writer, Project Coordinator, Product Manager, Consumer Support Manager, Customer Care Specialist. Listaamme mukana olevia yrityksiä ja tehtävänimikkeitä sivuillemme, voit tarkistaa ajantasaisen tilanteen täältä.

 

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito kiinnostus projektinhallintaa kohtaan ja motivaatio kehittää omaa osaamistaan. Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

Taustasi voi olla esim. kaupallinen tai tekninen ja voit olla saanut osaamisesi joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Yritysten odotukset ja vaatimukset vaihtelevat yrityksen tarpeen ja toimialan mukaan.

 

Hae heti!

Hakuaika päättyy 26.10.2020, mutta haethan ohjelmaan heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että Talentgaten järjestelmiin

 

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus täällä.
  2. Jätä tietosi myös Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Ohjelma alkaa 16.11., mutta aloituksissa on joustoa marras-joulukuussa. Ohjelman aloittamisen edellytys on yrityspaikan löytäminen – tämä voi löytyä Talentgaten laajasta asiakasverkostosta tai omien verkostojen kautta. Lisätietoja saat nettisivuiltamme osoitteesta https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/itsm tai puhelimitse 010 231 6922.

 

Project & IT Service Management F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot