(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden palveluasiantuntija, kokoaikainen, Elenia Palvelut Oy, Tampere
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Kaipaatko uusia haasteita energia-alan edelläkävijöiden joukossa? Oletko liiketoimintalähtöinen, asiakaspalvelukeskeinen ja aloitteellinen? Oletko IT-alan jokapaikan höylä, joka pystyy etsimään laaja-alaisesti ratkaisuja erilaisiin järjestelmäteknisiin pulmiin? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Elenia Palvelut Oy:lle, tulevaisuuden palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle 31.12.2021 saakka. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tässä tehtävässä tulet osaksi tiimiä, jonka vastuulla on tukea ja kehittää asiakaspalveluratkaisuja ja -prosesseja, joiden avulla Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, sähkönmyynti-, kaukolämpö-, maakaasu- ja vedenjakeluliiketoimintaan asiakaspalvelua. Roolinasi on varmistaa, että asiakaspalvelujärjestelmiä koskevat kysymykset ja pulmat eivät jää vaille vastausta. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä Elenia Palvelut Oy:n kumppaniverkoston sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (kuten IT-tradedomi, IT-insinööri tai datanomi tai loppusuoralla olevat alan opinnot) tai aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet työssäsi huolellinen, oppimishaluinen sekä omaat asiakaspalveluhenkisen otteen työntekoon. Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi, mutta asenne ratkaisee. Tarjolla on monipuolinen, vastuullinen ja haastava työ mielenkiintoisella energia-alalla. Tukenasi työssäsi ovat asiantuntevat ja auttavaiset kollegat sekä kattava perehdytys tehtävään.

Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö-, kaukojäähdytys-, maakaasu ja sähkönmyynti- sekä vedenjakeluliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua.  Heidän vastuullaan on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Miellyttävän asiakaskokemuksen varmistamiseksi he panostavat jatkuvasti toimintansa laatuun ja tehokkuuteen. Heidän tavoitteenaan on olla asiantuntevin ja osaavin palveluntuottaja energia-alalla. Elenia on savuton työpaikka. Sukella heidän tarinaansa www.elenia.fi.

Pääasialliset tehtävät
 • Vastuualueen ylläpidosta vastaaminen
 • Häiriöiden, ongelmien ja virheiden selvitys yhdessä asiantuntijoiden ja kumppanien kanssa
 • Versiopäivityksiin osallistuminen
 • Käyttöoikeuksien hallinta
 • Integraatiotestaukset
 • SQL-poiminnat
Odotamme sinulta
 • Hyvää yhteistyökykyä, asiakaspalveluasennetta ja huolellista otetta työhösi
 • Oppimishalua sekä tahtoa sitoutua perehtymään isojen järjestelmien palvelutuen asiantuntijaksi
 • Yleistä teknistä ohjelmistoymmärrystä sekä ymmärrystä SQL:stä
 • Uskallusta ja kykyä myös haastaa ja tuoda omaa näkemystäsi esille toiminnan kehittämisessä.
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittymään edelläkävijän maineessa olevassa konsernissa
 • Monipuolisen, vastuullisen ja haastavan työn mielenkiintoisella energia-alalla
 • Hyvän perehdytyksen sekä ajantasaisen koulutuksen
 • Työilmapiirin, jossa luotetaan työntekijään ja kannustetaan vastuunottoon

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.01.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.