Tulevaisuuden Microsoft 365 pilvi- ja tietoturva-asiantuntija, Telia Inmics Nebula
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Etsimme Telia Inmics Nebulalle itseohjautuvaa ja hyvän asenteen omaavaa tulevaisuuden Microsoft-pilvi- ja tietoturvapalveluiden asiantuntijaa työskentelemään IT:n ja bisneksen rajapinnassa. Työssäsi toimit asiantuntijana kehittämässä kyseisiä palveluita mutta myös asiakasrajapinnassa asiakkaiden palveluita toimittaen, samalla kehittäen ja ylläpitäen. Tarkempi työnkuva määrittyy osaamisesi mukaan ja tarjoammekin sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään MS 365 ja Azure-ympäristöissä tulevaisuuden huipputekijäksi. Tulet työskentelemään palveluntarjoajan roolissa palveluiden hallinnan, kehittämisen sekä seurannan monipuolisissa tehtävissä.

Mikäli olet itseohjautuva, viihdyt vuorovaikutteisessa työssä ja sinulla on ymmärrystä ja kokemusta Microsoftin palveluista, hae paikkaa! Työ alkaa sopimuksen mukaan, esimerkiksi tammikuussa.
KUVAUS
Telia Inmics Nebula tuottaa laadukkaita palveluita asiakkaidensa tarpeisiin. Etsimmekin tähän tehtävään tulevaisuuden tähteä osaksi osaavaa ja kokeneempaa asiantuntijatiimiä. Työnkuvasi tullaan määrittämään tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Tulet työskentelemään palveluntarjoajan roolissa M365/O365 pilvi-ja tietoturvapalveluiden kehittämisen ja suunnittelun, ylläpidon sekä käyttäjätuen ja ongelmanratkaisun tehtävissä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa ja kasvavassa ympäristössä
* Vuorovaikutteisen roolin IT:n ja bisneksen rajapinnassa, missä pääset mukaan mielenkiintoiseen asiakastyöhön
* Osaavan asiantuntijatiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä osana arvostettua ja suurta IT-konsernia

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi määrittyvät osaamisesi mukaan, mutta varmaa on se, että mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä riittää! Työnkuvasi voi koostua muun muassa seuraavista kokonaisuuksista:


* Asiakkaiden MS palveluiden hallinta ja operointi sekä näihin liittyvä dokumentointi
* Palveluihin liittyvä seuranta ja valvominen, kuten lisenssiseuranta
* Ongelmanratkaisu ja käyttäjätuki sekä asiakaskommunikointi
* Tukeminen asiakascaseissa ja tarjouksissa


Sekä myöhemmin:


* MS teknologiaan pohjautuvien palveluiden asiakaskohtainen suunnittelu
* Tietoturvaan liittyvät tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta ja osaamista Microsoftin palveluista ja erityisesti paloa oppia ja kehittyä! Toivomme sinulta jo aikaisempaa kokemusta Microsoftin palveluiden parista sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Osaamisesi Azuren, M365:n sekä pilvipalveluiden parista on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä, mutta vankan kokemuksen ohella arvostamme myös kehittymishaluista ja eteenpäin menevää asennetta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja sinulla on halukkuutta toimia asiakastyössä. Uskallat toimia itsenäisesti, muttet myöskään pelkää kysyä tarpeen vaatiessa.

Kokemuksesi palveluhallinnan, raportoinnin, sekä tietoturvan parista nähdään etuna tehtävässä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Telia Inmics Nebulan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Telia Inmics Nebulasta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411088
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki