(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden mekaniikkasuunnittelijoita Helsinkiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme uusia kykyjä innovatiiviseen asiakasyritykseemme Helsinkiin. Jos olet vastavalmistunut tai vuodesta muutamaan vuoteen kokemusta kerryttänyt mekaniikkasuunnittelijan, tarjoamme sinulle pääkaupunkiseudun yhden parhaista oppimis- ja kehittymisympäristöistä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä raskaan teollisuuden sähkömekaanisten koneiden parissa. Pääset osallistumaan projektisuunnitteluun, dokumentointiin ja näkemään, kuinka suunnitelmasi konkretisoituvat tuotannossa. Tulet työskentelemään suunnittelijana samalla kasvattaen ammattitaitoasi vetovoimaisessa teollisuuden yrityksessä.

Odotamme hakijalta sopivaa tutkintoa (insinööri, DI, konetekniikka) sekä aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja 3D-ohjelmista. Muu osaaminen on pelkkää plussaa, sillä tehtävänkuvaa ja urapolkua on mahdollista muokata valittavan henkilön mukaan. Tehtävä vaatii englannin kielen taitoa, mutta tehtävässä menestymisessä asenne ratkaisee. Lisäksi olet tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluaisit saada vielä lisätietoja, saat niitä Barona Engineeringiltä Lassi Jyrinsalolta (puh. 040 7628992) tiistaisin kello 14-15.