(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden järjestelmäpäällikkö, kokoaikainen, Air Navigation Services Finland
Air Navigation Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Nautitko ongelmanratkaisusta sekä ihmisten kanssa työskentelystä? Onko sinulla osaamista verkkopohjaisista järjestelmistä ja haluat päästä haastamaan itseäsi mielenkiintoisten tehtävien parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tulevaisuuden järjestelmäpäällikkö!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Air Navigation Services Finlandille, ilmailusta kiinnostunutta, ongelmanratkaisutaitoista tulevaisuuden järjestelmäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Air Navigation Services Finlandille. 

Tulevaisuuden järjestelmäpäällikkönä tehtäväsi on verkkopohjaisten järjestelmien teknisten vaatimusten yhteensovittaminen operatiivisen työn kanssa. Arkeesi kuuluu muun muassa järjestelmädokumentaation hallinta, yhteydenpito sidosryhmiin, ohjeistaminen, kouluttaminen, testaaminen, projekteihin sekä operatiiviseen työhön osallistuminen. Tehtävä alkaa kahdeksan kuukauden koulutusjaksolla, jonka aikana pääset tutustumaan järjestelmiin ja uuteen työhösi perinpohjaisesti. Tarkoituksena on, että koulutusjakson jälkeen sinulla on järjestelmäpäällikön tehtävässä vaadittava osaaminen ja saat myös esimiesvastuuta. Tämä tehtävä onkin loistava mahdollisuus päästä kasvamaan ilmailualan järjestelmien huippuasiantuntijaksi!

Tulet työskentelemään osana lennonneuvonnan esimiestiimiä. Lennonneuvonnan vastuualueena ovat ilmaliikennepalvelutoimiston tehtävät ARO-, lentosääpalvelu MET-, ilmailutiedotuspalvelu (AIS, NOTAM)- ja ilmailuviestipalvelu (COM)- palveluiden antaminen sekä lentotietojen käsittely (FDA) ja ilmatilan hallintaan liittyvät tehtävät (AMC) Suomen lentotiedotusalueella.

ANS Finland on lennonvarmistuspalvelun tarjoaja, joka tekee turvallisen, tehokkaan ja toimivan lentoliikenteen todeksi vuoden jokaisena päivänä, kaikissa olosuhteissa. ANS Finlandin toimintaa määrittää vastuullisuus: lentokoneiden nousujen ja lähestymisten menetelmät on viritetty huippuunsa. Sen tuloksena meillä Suomessa on Euroopan ympäristötehokkain ilmatila.  Voit lukea Air Navigation Services Finlandista lisää heidän nettisivuillaan: https://www.ansfinland.fi/fi

Pääasialliset tehtävät 

 • Järjestelmien teknisten vaatimusten ja operatiivisen työn yhteensovittaminen
 • Järjestelmädokumentaation hallitseminen ja kehitysprojekteihin osallistuminen
 • Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
 • Koulutusjakson jälkeen esimiestyö

Odotamme sinulta 

 • Alempi korkeakoulututkintoa tietotekniikan alalta tai vastaavat tiedot
 • Kokemusta tietotekniikan alan työtehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Vastuullisuutta, joustavuutta ja motivaatiota

Tarjoamme sinulle 

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn globaalin toiminnan parissa
 • Mukavat ja kannustavat kollegat
 • Tulevaisuuteen katsovan työnantajan
 • Erinomaiset kehitysmahdollisuudet
 • Kattavan koulutuksen työsuhteen alkuun

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa heti. Viimeinen hakupäivä on 28.6.2019, mutta nopeus on valttia! Toivottu aloitus tehtävässä on elokuun alussa. Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistotyöaikoina, mutta ajoittain vaaditaan venymistä myös ilta- ja yötyöhön. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.